Kontaktoplysninger:

Noell Crystals ApS under Fulfill True Soul Journey ApS

CVR: 40313591

Mail: contact@noellcrystals.com

Handler det om en modtaget ordre, så er mailen: help@noellcrystals.com

Bemærk:

Når du investerer i energiredskaber ved Noell Crystals, så støtter du automatisk det enormt vigtige arbejde som DINNødHjælp samt United Plant Savers udfører. Begge organisationer er non-profit.

Valutakode; DKK

Leveringstid:

Din magi-bestilling pakkes & sendes indenfor 1-4 hverdage.

Leveringstiden afhænger af GLS men forventes at være 1-2 dage.

Fragtomkostninger: Alle bestillinger sendes med GLS via Shipmondo til nærmeste pakkeshop & koster 53 kroner uanset vægt.

Betalingsvilkår:

Beløbet for din magi-bestilling trækkes, når pakken afsendes.

Handelsbetingelser, fortrydelsesret m.m:

Noell Crystals blev skabt på visionen om at sælge energiredskaber, der har været igennem så få hænder & energier som muligt. Det er vigtigt for mig, at jeg kan give dig den form for garanti. Så det er det enormt vigtigt, at du sender en mail indenfor 3 dage efter du har afhentet pakken, hvis energiredskabet ikke lever op til dine forventninger.

Energiredskabet sendes retur ubrugt i original emballage & må ikke have været i brug. Dette er ligeså meget for din sikkerhed som kunde, da du også ønsker at investere i energiredskaber, der har været igennem så få hænder som muligt.

Ved værdiforringelse af energiredskabet gives halvtreds procent af beløbet retur. Alle returvarer skal sendes med GLS og have et track & trace nummer. Du dækker selv returneringens udgifter, som skal være direkte til adressen. Bemærk beskadiges varen under transport fra dig & retur til Noell Crystals, er det dig som skal tage erstatningssagen med GLS. Crystal Pleasure tages ikke retur da det er et intimt redskab, & vi ikke kan sikre os det ikke har været i brug. Med andre energiredskaber stemmer fortrydelsesretten overens med lovgivningen.

Pengene sendes først retur, når energiredskabet er tilbage ved Noell Crystals & i samme stand som ved køb.

Leveringen sendes direkte til adressen (husk at vedlægge ordre nummer fra den bestilling varen kom fra):

Noell Crystals ApS, Tågerupvej 41, 3200 Helsinge

Hvis du køber energiredskaber til et angivet beløb, for derved at modtage en gave, skal denne gave også leveres tilbage.

Reklamationsret: 

De energiredskaber du kan investere i ved Noell Crystals, er håndplukket & specielt udvalgt. Kontakt os derfor på help@noellcrystals.com senest indenfor 3 dage, hvis du oplever noget ikke stemmer overens, da det burde være nemt at se ved energiredskabets ankomst. Din reklamationsret stemmer overens med lovgivningen.

Gavekort: 

Ønsker du at glæde en du holder af med et gavekort, skal det bruges indenfor et år efter udstedelse.

Fortrolighedspolitik: 

Når du investerer i et energiredskab ved Noell Crystals skal vi bruge informationer som dit navn, telefonnummer & mail til track & trace, adresse samt dine kortoplysninger til betaling. For at din investering kan gå igennem skal du give samtykke til at disse oplysninger fortroligt opbevares ved os. Dine oplysninger videregives & behandles ligeledes fortroligt af betalingsudbyder, GLS via Shipmondo samt Dinero som er regnskabsprogrammet vores revisor også bruger.

Dine oplysninger vil aldrig blive solgt videre & behandles i overensstemmelse med EU’s persondataforordring GDPR.