Kontaktoplysninger:

Noell Crystals ApS under Fulfill True Soul Journey ApS

CVR: 40313591

Mail: contact@noellcrystals.com

Handler det om en ordre, så er mailen: help@noellcrystals.com

Bemærk:

Når du investerer i energiredskaber ved Noell Crystals, så støtter du automatisk det enormt vigtige arbejde som Land of Hope samt United Plant Savers udfører. Begge organisationer er non-profit.

Valutakode; DKK

Leveringstid:

Din magi-bestilling pakkes & sendes indenfor 1-3 hverdage.

Leveringstiden afhænger af GLS men forventes at være 1-2 dage.

Fragtomkostninger: Alle bestillinger sendes med GLS via Shipmondo til nærmeste pakkeshop & koster 53 kroner uanset vægt.

Betalingsvilkår:

Beløbet for din magi-bestilling trækkes, når pakken afsendes.

Handelsbetingelser, fortrydelsesret m.m:

Noell Crystals blev skabt på visionen om at sælge energiredskaber, der har været igennem så få hænder & energier som muligt. Det er vigtigt for mig, at jeg kan give dig den form for garanti. Så det er det enormt vigtigt, at du sender en mail indenfor 3 dage efter du har afhentet pakken, hvis energiredskabet ikke lever op til dine forventninger.

Energiredskabet sendes retur ubrugt i original emballage & må ikke have været i brug. Dette er ligeså meget for din sikkerhed som kunde, da du også ønsker at investere i energiredskaber, der har været igennem så få hænder som muligt.

Retur følger dansk lovgivning med 14 dage. Ved julegaver er der 14 dages returret fra d.24 december.

Ved køb af olier, lys, mist & røgelse gælder samme regler som ved cremer & kosmetik – de må ikke have været åbnet ellers tages de ikke retur.

Ved værdiforringelse af energiredskabet gives halvtreds procent af beløbet retur.

OBS: Ved returnering af smykker, læg da smykket ordentlig tilbage i æsken, uden at bøje puderne. Vi vil gerne genbruge æsken, men det er ikke muligt hvis du ikke har lagt smykket og puden ordentlig tilbage. I dette tilfælde trækkes 35 kroner fra din returnering.

Alle returvarer skal sendes med GLS og have et track & trace nummer. Du dækker selv returneringens udgifter, som skal være direkte til adressen. Bemærk beskadiges varen under transport fra dig & retur til Noell Crystals, er det dig som skal tage erstatningssagen med GLS.

Crystal Pleasure tages ikke retur da det er et intimt redskab, & vi ikke kan sikre os det ikke har været i brug. Med andre energiredskaber stemmer fortrydelsesretten overens med lovgivningen.

Pengene sendes først retur, når energiredskabet er tilbage ved Noell Crystals & i samme stand som ved køb.

Du kan IKKE ombytte en vare til en anden.

Leveringen sendes direkte til adressen;

(Husk at vedlægge ordre nummer fra den bestilling varen kom fra, da vi ellers ikke ved hvilken mail vi kan kontakte dig på):

Noell Crystals ApS, Tågerupvej 41, 3200 Helsinge

Hvis du køber energiredskaber til et angivet beløb, for derved at modtage en gave, skal denne gave også leveres tilbage.

Ved returnering får du ikke leveringsomkostningerne tilbagebetalt.

Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online forløb og digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket.

Reklamationsret: 

De energiredskaber du kan investere i ved Noell Crystals, er håndplukket & specielt udvalgt. Kontakt os derfor på help@noellcrystals.com senest indenfor 3 dage, hvis du oplever noget ikke stemmer overens, da det burde være nemt at se ved energiredskabets ankomst. Din reklamationsret stemmer overens med lovgivningen.

Ved manglende afhentning af pakke i pakkeshop: 

Hvis du ikke afhenter din pakke i den valgte pakkeshop, & GLS derfor må sende den retur; så bliver jeg pålagt et tilbagesendings gebyr på 78 kroner. Bemærk; det gebyr pålægges du selv at betale.

Ikke afhentet pakker der kommer retur vil max blive opbevaret i en måned. Husk derfor at kontakte via help@noellcrystals.com er din pakket ikke afhentet, så du kan betale ny porto samt tilbagesendings gebyr inden din pakke sendes igen.

Gavekort: 

Ønsker du at glæde en du holder af med et gavekort, skal det bruges indenfor et år efter udstedelse.

Fortrolighedspolitik: 

Når du investerer i et energiredskab ved Noell Crystals skal vi bruge informationer som dit navn, telefonnummer & mail til track & trace, adresse samt dine kortoplysninger til betaling. For at din investering kan gå igennem skal du give samtykke til at disse oplysninger fortroligt opbevares ved os. Dine oplysninger videregives & behandles ligeledes fortroligt af betalingsudbyder, GLS via Shipmondo samt Dinero som er regnskabsprogrammet vores revisor også bruger.

Dine oplysninger vil aldrig blive solgt videre & behandles i overensstemmelse med EU’s persondataforordring GDPR.

Ønskes telefonisk kontakt er nummeret 3157 8870 – skriv dog helst mail.