Krystaller

Få det optimale ud af dine krystaller aka energiredskaber, ved at investere tid i dem

Det er lidt ligesom dét at have kvalitetstid med sine venner, børn eller kæledyr. Dit bånd med dem bliver kun stærkere, hvis du er til stede når I er sammen, og ikke lader dig forstyrre af telefonen eller andet støj. Lad mig komme med et eksempel.

På din arbejdsplads er du omgivet af mange mennesker, som alle bringer deres energi ind i rummet hvor du befinder dig. Men hvis det er mennesker, du kun lige siger ‘godmorgen’ eller ‘tak for idag’ til, så påvirker deres energi dig ikke særlig meget – og du kan hurtigt ryste det af dig, hvis du bemærker, at en kollega virker trist. Derimod påvirker det dig langt mere, hvis din yndlingskollega, som du også bruger tid med privat, en dag virker trist.

Jeg mener, at dette kan direkte sidestilles med sten & krystaller. Hvis du har inviteret en smuk krystal ind i dit hjem blot for dens skønhed, så vil dens energetiske vibrationer ikke påvirke dig synderligt. Jeg vil gå så vidt at sige, at du først vil opleve markante resultater, hvis du arbejder aktivt med din krystal, lærer den at kende, mediterer med den, og fortæller den dine intentioner.

I min optik er der 3 faser i denne proces, som jeg uddyber i det følgende.

  • Fordyb dig i og forsvind ind i dit energiredskab
  • Fortæl dit energiredskab dine intentioner
  • Vær dagligt bevidst om din energi

Husk at have det sjovt med disse seancer, leg og skab flow i det, og hvis du pludselig får nye indsigter så skriv dem ned.

Bemærk; jeg har selv mange krystaller i mit hjem, mange som jeg ikke arbejder aktivt med. Dem har jeg bedt bringe lys & glæde, og ellers lader jeg dem blot ‘være’ i mit hjem, og nyder deres skønhed og blide vibrationer.

Fordyb dig i og forsvind ind i din krystal

Når jeg siger, at du med fordel bør lære dit energiredskab aka krystal at kende, så mener jeg dette:

Skab et varmt, trygt og stille rum. Hvis det føles rart for dig, så kræs om det, tænd lidt røgelse, stearinlys, afspil noget musik som gør dig glad, eller støtter dig i at slappe af. Sæt dig med dit energiredskab. Kig på den. Udforsk den. Forsvind ind i den. Mærk den. Lær den at kende. Du vil pludselig opdage regnbuer, indhak, glimt, dimensioner eller andre magiske detaljer ~ ligesom når du piller alle lag af et menneske, og lærer deres indre kerne og skønhed at kende.

Brug min søgefunktion her på siden, til at finde dét energiredskab du har brug for, der hvor du er i livet lige nu. Søg eksempelvis på ordet ‘harmoni’, ‘angst’ eller ’empowerment’.

Fortæl din krystal dine intentioner

Når du er klar ~ og det behøver ikke at være første gang, lige efter du har udforsket din krystal ~ kan du fortælle dit energiredskab, hvad du ønsker dens energier, egenskaber og vibrationer, skal gøre for dig. I eksemplet herunder arbejder jeg med en Bjergkrystal, og det kan lyde sådan her;

“Kære Univers; Denne Bjergkrystals vibrationer healer og løfter energierne omkring mig, støtter og styrker mig. Jeg er åben for nye muligheder og indsigter. Jeg står stærkt i mit fulde potentiale – og jeg udnytter alle muligheder for vækst. Tak, tak, tak”.

BEMÆRK, LIGESOM MED ALT ANDET DU ØNSKER AT MANIFESTERE, ER DET VIGTIGT DU TALER I NUTID

Træk derefter vejret dybt tre gange gennem næsen, pust ud gennem munden. Hav øjnene lukket, og visualiser dine intentioner. Hold gerne krystallen i din hånd imens. Sid gerne i noget tid herefter og visualiser dét, du ønsker. Føl det. Duft det. Mærk hvordan det føles i din krop, når dine intentioner, drømme og ambitioner bliver en realitet.

Når du er færdig, så skriv endelig dine intentioner ned. Placer derefter dit energiredskab et sted, hvor du dagligt ser den.

Nedskriv dine intentioner & tal om dem i nutid  – så er du godt på vej til at transformere dem fra dine drømme til din realitet

Hvis du vil arbejde ekstra kraftfuldt med dine intentioner og dit energiredskab, så anbefaler jeg, at du laver dette ritual hver dag. Jeg anbefaler ikke, at du har gang i mange forskellige intentioner på én gang; arbejd fokuseret og målrettet på enkelt område af dit liv af gangen.

Ligesom med meget andet i livet, så er det urealistisk at eksempelvis arbejde målrettet på at genoprette kærligheden og nærværet i din familie, samtidig med du også vil bruge 20 timer ugentlig på at træne op til en marathon, være en super medarbejder der gerne arbejder over tid, og se dine venner to aftener hver uge.

Når det er sagt, så må du jo mærke efter. Hvad der for dig føles overskueligt og naturligt for dig, føles ikke nødvendigvis på samme måde for mig.

Vær dagligt bevidst om din energi

Jeg vil nu gentage mig selv, fordi dét her, er så vigtigt for mig at pointere, når jeg skal forklare andre om energier ~ og derefter om brugen af energiredskaber. I dit liv, er din energi uden sammenligning den stærkeste. Du er dit vigtigste energiredskab.

Du er magnetisk. Din energi vibrerer, og fungerer som en magnet. Så vær dagligt bevidst om, hvilken type magnet du er

Du kan fordybe dig, forsvinde ind i den ene krystal efter den anden, og derpå fortælle dit energiredskab dine intentioner, skrive dem ned, og gentage hele ritualet dagligt.

Men hvis du vågner om morgenen, fokuserer på træthed, lader din energi blive drænet af bilisten der dyttede af dig på vej til arbejde, vrisser af dine børn fordi de er et minut istedet for fyrre sekunder om at tage deres sko på ~ så lover jeg dig, at du kun tiltrækker mere af dén type energi.

At være energi bevidst, er et dagligt valg. I starten kræver det al din fokus. Men øvelse gør mester. Og med tiden, vil det blive en helt naturlig del af dig.

Det kræver ikke mere, end din konstante bevidsthed at skabe mærkbare forandringer i dit liv

Start hver morgen med at tænke på alt det du er taknemmelig for, alt imens du børster dine tænder eller drikker din kaffe. Dét ritual vil fylde dig med glæde og kærlighed, og så vibrerer du, kære magnet, med dén type energi ~ og tiltrækker resten af dagen mere af samme slags.

Alt er energi. Sten & krystaller er fantastiske energiredskaber, men de kan ikke gøre det alene. Jeg siger det igen; i dit liv, er din energi uden sammenligning den stærkeste. Og dét faktum, er din største gave, din største styrke, dit stærkeste værktøj. For det betyder, at

DU kan transformere, manifestere, og udrette PRÆCIS dét, du ønsker!