Krystaller

Krystaller er både et visuelt & energimæssigt redskab

At invitere krystaller ind i dit liv ~ og ind i dit hjem ~ er et valg om at tage styringen i dit liv og dine omgivelser. Krystallernes tilstedeværelse vil være en konstant reminder om, at lade de energier og vibrationer som ligger i dem ~ og dig ~ vokse og dirigere fremadrettet. Dette er grunden til, at jeg altid omtaler sten & krystaller som højtvibrerende energiredskaber.

Måske du er i tvivl om hvorvidt sten & krystaller er noget for dig. Måske du undrer dig over, hvordan det fungerer ~ kan en krystal virkelig have energi? Mit svar er ja. Alt har energi. Forskere har studeret Universet i flere årtier, og kan stadig ikke forklare alt. Det eneste de kan sige er, at selv sorte huller hvor intet vokser eller bevæger sig ~ dér er der også energi.

Hvad end du ønsker at løfte din energi, styrke din nuværende energi, eller helt ændre og transformere den energi, du dagligt befinder dig i, så er krystaller powerfulde og smukke energiredskaber 

Sten & krystaller har forskellige energier og vibrationer, som vi mennesker har gavnlig effekt af. Nogle krystaller har energier, som vi måske kun i en kortere periode har brug for. Andre sten & krystaller vil altid være relevante for os, fordi de vibrerer med energier, vi altid ønsker at mærke, og som renser og beskytter vores hjem og egen energi.

Er du i tvivl om hvilken krystal du skal arbejde med? Så tjek højdepunktet “Hvilken” ud på ved @noell_crystals på Instagram. Hvad end du ønsker at transformere din energi, vække latente kompetencer ~ eller forstærke dét, du allerede er god til ~ så er sten & krystaller energiredskaber, som vil støtte og styrke dig i din udviklingsproces.

Dét at omgive sig med sten & krystaller, om det er i hjemmet, i bukselommen eller tasken, vil virke som en katalysator og konstant påmindelse om, at lade de energier som ligger spirende i dig, blomstre

Men sten & krystaller kan

ikke gøre det alene

Det kræver en aktiv indsats fra dig. Et valg om, at være konstant bevidst om, hvilke energier du tillader dig at dyrke og lade blomstre.

Alt er energi. I dit liv, er din energi uden sammenligning den stærkeste. Du er dit vigtigste energiredskab

Du har kraften til at styre dit liv i præcis den retning, du ønsker. Det kræver ikke mere end din konstante bevidsthed, at skabe mærkbare forandringer i dit liv.

Du er måske nysgerrig, føler dig som en nybegynder, der gerne vil vide mere ~ men vid dette; sten & krystaller kommer fra naturen ~ akkurat som du ~ og dine forfædre har mærket deres vibrationer og energier længe før, din tipoldemor blev født. Så det ligger allerede i dig. Du vil ved at prøve dig frem, udforske og fordybe dig, finde ud af, præcis hvad der føles rigtigt, og fungerer for dig.

Energibevidsthed

Energi-bevidsthed er dit stærkeste værktøj. Og dét er gratis og tilgængeligt for alle

Der er ingen, som har patent på, hvad der er rigtigt eller forkert, når det gælder spiritualitet og energiredskaber som sten & krystaller. Det som fungerer for mig, fungerer ikke nødvendigvis for dig. Det som føles naturligt og flowagtigt for mig, føles måske fuldstændig modsat for dig.

“… ingen har patent på, hvad der er rigtigt eller forkert, når det gælder spiritualitet…”

Derfor er mit største ønske, at du finder glæde i, at bruge disse sider som inspiration; IKKE som et regelsæt der skal følges til punkt og prikke. Lad dig inspirere til, hvordan du kan integrere disse magisk smukke & højtvibrerende energiredskaber i dit liv & hjem, prøv dig frem, tag det du kan bruge. Du er kilden til din lykke ~ du er kilden til din inner growth.

Lad dig inspirere til, hvordan du kan bruge sten & krystaller som energiredskaber til at styrke og støtte din nybegyndte – eller allerede eksisterende – energibevidste livsstil.

Med hele mit krystalelskende hjerte,

Noell Elise