Alle kan meditere.

Meditation er ikke, at du IKKE tænker. Meditation er en måde, hvor du bringer stilhed ind i sindet, & bliver bedre til at navigere & bestemme over, hvilke tanker der får lov at fylde.

Jeg vil elske at få lov til at guide dig – så du kan opleve de fantastiske fordele ved, at vi sammen tager kontrol over, hvilke tanker, der får lov at fylde i dig.

“No problem can ever be solved from the same level of consciousness that created it” – Albert Einstein

Jeg har lavet mange meditationer hvor jeg guider dig – jeg har lavet mere end seks meditationer & der kommer nye til hver måned. Du kan købe dem enkeltvis eller du kan melde dig ind i Klub ENHED & derved for blot 59 kroner pr mdr få fri adgang til alle meditationer & en massevis af ekstra optagelser, emner m.m.

Du kan se meditationerne via linket hér. Der vil løbende komme nye meditationer

Du kan også vælge, at forære dig selv et meditationsforløb med mig. I dette forløb får du virkelig nulstillet dit sind & du får grundlagt en solid meditationspraksis. Forløbet er bygget op omkring Primordial Sound Meditation. Det er en meditationsform, hvor du mediterer med et unikt mantra – som kun er dit – & er bestemt ud fra dit fødselstidspunkt & sted. Læs mere om forløbet via linket hér. Forløbet er lige nu sat ned med 800kr.

Hvorfor meditation?

Fordelene ved at meditere er mange. Udover øget livsglæde & velvære, oplever de som mediterer en større mening med livet & større kreativitet. Rent fysiologisk giver meditation roligere hjerterytme, stresshormonet cortisol falder, det samme gør kolesteroltal & risikoen for hjertekarsygdomme.

Der startes processer som forbedrer dine hjernebaner, hvilket betyder din hjerne fungerer bedre & hurtigere. Samtidig kommer der ro på nervesystemet; ikke kun under meditationen, men resten af dagen, hvilket gør man responderer bedre i hektiske eller uforudsete situationer, under arbejdspres m.m.

Meditation er videnskabelig bevist at lindre & hjælpe mod stress, angst, depression, kroniske smerter, forbedre immunforsvaret, booste humøret, livsgejsten, sænke aldring & meget mere.

Hvorfor meditere med Noell?

Jeg er uddannet meditationslærer ved Deepak Chopra i USA. Det er en syv måneder lang uddannelse, hvor jeg udover ugentlige undervisningsdage, test & eksamen også dagligt mediterede 2 x 30 minutter i hele perioden. Jeg har mediteret dagligt i fire år & har fra både egen erfaring & min uddannelse et stort indblik i meditation, men endnu vigtigere; hvordan jeg bedst muligt mediterer andre.

Dét er nemlig ikke noget, jeg mener man bør tage let på, da det er sårbare sider & det ubevidste nervesystem, som vi går ind & arbejder med.

Min meditationslærer, Deepak Chopra, er læge, forsker & en af vor tids største pioner, når det gælder udbredelsen af meditation & videnskabelig belæg for sammenhængen mellem krop & sind; & meditationens virke herimellem. Jeg mener derfor, jeg har taget min uddannelse hos en af de mest kompetente i verden.

Lidt mere nørdet om meditation; Det ubevidste nervesystem & omprogrammering

Vores nervesystem har stor gavn af meditation. Nervesystemet fungerer som en slags bindeled mellem krop, sind & psyke. Nervesystemet består af det somatiske (bevidste) & autonome (ubevidste). Det ubevidste nervesystem påvirker vores overlevelsesimpulser kendt som flygt eller kæmp respons, vejrtrækning & krop. Det er også den del af nervesystemet der konstant vil påvirke os når det gælder psykologiske udfordringer & traumer.

Det ubevidste nervesystem er udenfor vores kontrol; det er bare noget vi gør. Vi trækker vejret uden at tænke over det. Vi reagerer, når vi føler os truet, da det er en del af vores overlevelsesmekanisme. Det har reddet os fra mange farer igennem tiden.

Udfordringen er, at vi ikke har meget at skulle bekæmpe eller flygte fra mere. Men vores ubevidste nervesystem reagerer på samme måde overfor arbejdspres, bilkøer, livsudfordinger, som det gjorde dengang vi stod overfor et farligt rovdyr. Vores ubevidste nervesystem er derfor konstant aktiveret, & dét nedbryder kroppen & psyken over tid & kan føre til sygdom.

Meditation er videnskabelig bevist at lindre & hjælpe mod stress, angst, depression, kroniske smerter, forbedre immunforsvaret, booste humøret, livsgejsten & meget mere.

Kort sagt er det via meditation, at vi kan gå ind & reprogrammere vores ubevidste nervesystem…

Dette kan ikke gøres ved at tænke på at vi vil omprogrammere det, læse om det, eller på anden “almindelig” måde gribe det an. Det er i den tilstand man befinder sig i under meditation, at vi når indtil det ubevidste nervesystem.

………………………………………………………………………………………………………………………