meditationsforlob

Session 1; Fundamentet for en succesfuld meditationspraksis

Stort tillykke til dig! Dét, at du har valgt at gå igang med Primordial Sound Meditation, er en kæmpe gave til dig, din fremtid & mennesker omkring dig.

Husk; Lyt først til dit personlige Primordial Sound mantra, som du modtager på mail 1-2 dage efter køb af adgang til dette forløb, samt meditationsfilen i bunden af forløbet, efter du har set video 4.

Hvis det føles rigtigt for dig, vil jeg anbefale dig at finde en journal til dette forløb & fremover. Alternativt så hav som minimum altid et papir & kuglepen klar. Nogle af videoerne indeholder øvelser, hvor du får brug for at skrive ned.

Fordelen med video & online forløbet er selvfølgelig, at du kan trykke pause. Den anden fordel er, at du altid kan gå tilbage & genhøre & genlæse.

Dét er noget, jeg virkelig vil anbefale dig. Første gang vi hører nye ting, tager vi kun enkelte ting ind. Senere i processen vil du opleve, at du hører noget nyt i selv samme videoer, skulle du gense dem.

Syv anbefalinger for en succesfuld meditationspraksis – & et liv i balance, ro, opmærksomhed & kærlig bevidsthed;

 • Vær mild ved dig selv – stol på processen & dig selv. Mød dagligt op til din meditation & fuldfør forløbet. Hav ingen forventninger til din meditation.
 • Vær dagligt opmærksom på dine sanser; smag, rør, se, lyt, duft. Dine sanser er portaler til, hvordan du oplever livet. Når du bringer din opmærksomhed ind på dine sanser, så bringer du automatisk din bevidsthed ind i din krop – & dén opmærksomhed på dine sanser støtter dig i, at leve i nuet. Kun i nuet kan du opleve kærlighed, fred & lykke.
 • Døm intet & ingen – heller ikke dig selv. Vær konstant bevidst om dette. Tilgiv dig selv hurtigt, når du falder i. For hver gang du er opmærksom på, at du har været dømmende; er du tættere på, at give slip på dette.
 • Lev let. (For)Elsk (dig i) alt. Vælg aktivt at være glad. Vær let om hjertet. Livet er et eventyr – ikke en byrde. At leve let er en af nøglerne til at udvide din bevidsthed, & overgive dig til Universets flow & følelsen af velvære.
 • Nedskriv dagligt på en skala fra 1 til 10 hvor; kreativ, energetisk, hvor megen kærlighed & hvor megen klarhed, du har oplevet idag.
 • Praktiser taknemmelighed dagligt – tænk på noget nyt du er taknemmelig for hver dag.
 • Opsummer din dag. Inden du overgiver dig til søvnen; så gå dagen igennem. Døm & analyser intet. Observer dig selv uden holdninger. Brug blot to minutter på dette. Når du vågner, kan du vælge at gennemgå dine drømme på samme måde & blot nedskrive dem.

Inden du bevæger dig videre til session 2, 3 & 4 i eget tempo, vil jeg kærligt minde dig om, at det først er efter session 4, at du skal lytte til dit personlige mantra, som du modtager via mail samt meditations lydfilen, som du finder nederst i hele forløbet.

Jeg vil komme med en kærlig anbefaling. Hvis du bruger olie, røgelsespinde, duftlys eller andre duftredskaber til din meditation; så brug gerne samme duft hver gang. Vores duftesans er én af vores mest kraftfulde sanser – den forbinder os direkte med vores instinkter, minder & følelser. Derfor vil fast brug af samme duft støtte dig i at fortælle dine sanser, hvad der nu skal til at ske. På den måde vil duftredskabet støtte dig i nemmere at slappe af & meditere.

Husk: Du kan læse om at meditere, se videoer & høre om meditation, du kan tale om det – men det er først, når du rent faktisk selv mediterer, at du vil opleve fordelene, dét bringer. Jeg kan dele min viden, ideer & inspiration med dig; men du har ansvaret for dit forløb & din daglige meditationspraksis.

Du kan sagtens gå de fire første sessioner igennem på én dag, hvis du har tid & overskud. Jeg glæder mig til din videre rejse i forløbet,

Kærligst, Noell

——————————————————————————————————————

Valgfrit; Krystaller & meditation

Dette er ikke en del af selve Primordial Sound Meditationsforløbet; men en tilføjelse om krystaller & meditation, skulle du ønske inspiration til det.

Der er mange måder hvorpå, du kan bruge krystaller under meditation. De måder, jeg bruger dem på, beskriver jeg herunder. Vær opmærksom på, at DU & DIT energisystem ved hvilke som er bedst for dig. Så læs, bliv inspireret; men mærker du lyst til at bruge nogle helt andre; så gør du det!

Tjek med fordel højdepunktet “Hvilken” inde på Instagram profilen @noell_crystals for mere information om, hvordan du vælger dine krystaller.

Krystaller omkring dit meditationsspot

Du kan vælge at placere krystaller, der hvor du mediterer. Du bestemmer, om det skal være én eller flere. Jeg selv har placeret en krystal der stimulerer & støtter hvert chakra. Det har jeg gjort for at skabe balance. I perioder ændrer jeg lidt i opstillingen. Men som minimum har jeg én for jordforbindelse & én til det tredje øje eller krone chakra.

Du kan bruge søgefeltet på hjemmesiden, for at se hvilke krystaller, der er knyttet op til de forskellige chakraer.

 • Stor kontakt til dine øvre chakra/oplevelsen af at være “flyvsk”: Vælg med fordel en krystal, der støtter dig i at holde jordforbindelse. Det vil ofte være mørkere krystaller som Hæmatit, Sort Obsidian, Sort Turmalin, Aragonit, Shungite eller Røgkvarts. Det kan også være en Labradorit; vær dog opmærksom på at den også stimulerer dit tredje øje.
 • Manglende kontakt med intuition/ingen oplevelse af forbindelse til Universet: Vælg med fordel en krystal der stimulerer dit tredje øje &/eller krone chakra. Det vil ofte være krystaller som Ametyst, Selenit, Celestit, Selenit, Apophyllit, Månesten, Lepidolit, Fluorit eller Bjergkrystal.

Grunden til jeg skriver de to punkter er, at disse i min optik er de vigtigste at være bevidst om, hvis du vil bruge krystaller ved dit meditationsspot. Det sikrer balancen under meditationen.

Du kan også vælge, at placere krystaller ved dit meditationsspot der vækker, støtter & stimulerer dé energier & vibrationer, som du vil have mere af i din tilværelse.

Mediter med krystal i hånden

Dette er også noget jeg gør, & som jeg virkelig vil anbefale. At holde en krystal i din modtager hånd (modsatte hånd af den du skriver/giver med), under selve meditationen. Det gør jeg, selvom jeg har krystaller ved mit meditationsspot.

Hér vælger jeg netop den krystal, som jeg mærker vil vække, støtte eller styrke energier, som jeg ønsker mere af. Det er fordelagtigt at bruge samme krystal i en længere periode, eventuelt samme længde som en cyklus.

 • Hvis jeg vil støttes i at tale min sandhed, formidle, sætte ord på, vække modet til at sætte ord på mine grænser & behov; så vil jeg i en længere periode meditere med en krystal der er forbundet til hals chakraet.
 • Oplever jeg en blokering i min kreativitet, ubalance i min cyklus, manglende lyst; så vælger jeg en krystal der er forbundet til hara chakraet.
 • Hvis det handler om selvværd, troen på egen kunnen & evner; så er det nok solar plexus som skal stimuleres.

Sådan kan du spørge dig selv, hvad det er, du oplever at du mangler & vil støttes/styrkes i.

Tjek med fordel højdepunktet “Hvilken” inde på Instagram profilen @noell_crystals for mere information om, hvordan du vælger dine krystaller.

Jeg har vedhæftet Chopra Centerets oversigt over dine chakraer. Da alt dette om krystaller & chakraer ikke er en del af Primordial Sound meditationsforløbet, vil jeg ikke uddybe emnet mere. Det er dog noget, jeg vil komme ind på i et af temaerne i Noell Crystals Medlemsklub.