meditationsforlob

Session 5; Mantra meditation & processen

I denne video taler jeg om Primordial Sound meditationens oprindelse, samt hvilke oplevelser vi kan komme ud for under en meditation.

Husk når du mediterer at gentage dit mantra ubesværet. Når du opdager du ikke længere gentager dit mantra, så vend blidt tilbage til dét. Hav ingen forventninger til din meditation.

Aktiviteter i sindet under meditation;

Den bølgede linje (A) bevæger sig nedad & repræsenterer gentagelsen af dit mantra under meditationen. Den lige linje (B) bevæger sig opad & repræsenterer opstigningen til, at der igen vil være aktiviteter i sindet i form af tanker.

På et tidspunkt vil dit mantra & de tanker du oplever opløse hinanden. Det er hér, at du bevæger dig ind i stilheden kendt som The Gap.

Vi bliver først bevidste om, at vi er i The Gap, efter vi har været dér. Hvis du oplever tanker som; “Er jeg mon i The Gap nu?”, så er du det ikke – men du har med høj sandsynlighed lige været dér. Dét at befinde sig i The Gap sker oftere, end du selv er bevidst om. Nogle gange vil du opleve en pludselig udvidelse, fred & enorm lys & lykke. Hvis du ikke mindes, “hvor du var”, inden det sker; så var du med stor sandsynlighed i The Gap.

Som jeg nævner, er det vigtigt ikke at jage The Gap. Hvis du bruger meditationen på tanker om, hvorvidt du er tæt på, er dér eller lige har været dér, så holder du dine oplevelser af tanker aktive. Dét vil afholde dig fra, at falde ind i The Gap.

Tanker & The Gap

De lodrette linjer (A) repræsenterer de tanker du oplever. Den vandrette linjer (B) repræsenterer dit sind, alt imens det bevæger sig igennem forskellige tanker under din meditation. Ved at implementere en daglig meditationspraksis & gøre dét til en del af din daglige rutine vil du opleve, at det hul (The Gap), der eksisterer imellem hver tanke, udvides. Dét vil medbringe ro, balance & harmoni i dit liv & sætte dig i direkte forbindelse med de uendelige mængder af muligheder, du & vi alle kommer fra & med.

Jeg anbefaler, at du venter fire-fem dage, mens du fortsætter dine meditationer to gange dagligt, inden du bevæger dig videre i forløbet.

Kærligst, Noell