meditationsforlob

Session 8; Tillykke – du er kun lige begyndt

Hvor er det skønt, at du er nået hertil. Da du valgte at investere i dette forløb, er jeg sikker på, at du lavede en aftale med dig selv om at gennemføre dét.

Dét har du nu (næsten) gjort. Det er mega sejt. At meditere dagligt er for de fleste en stor tilvænning. Lige meget hvad så håber jeg, at du ligesom jeg oplever, at dét at meditere dagligt er en naturlig del af din tilværelse. At dét giver dig en stor værdi & er en integreret del i din tilværelse. Jeg oplever en øget livskvalitet, en større klarhed & indre styrke.

Du er nået så langt! Jeg håber, at du ærer dig selv & den tid & energi, du har lagt i forløbet for at nå hertil ved at være konsekvent med din praksis i minimum seks uger herfra. Husk det er individuelt, hvordan & hvornår du oplever udbyttet af din indsats.

Men som jeg nævner i en video; vi skal løbe tre gange ugentlig i mere end et par uger, før vi kan se effekten på vores kroppe. Det samme gælder for vores sind.

Husk også, at selvom meditation er et kraftfuldt værktøj for at genskabe balancen i dit liv, så er det ligeså vigtigt at leve et så sundt liv som muligt.

Lyt til din krop & stol på dens signaler. Den har to. Komfort & diskomfort. Vær bevidst om disse signaler i alt du gør; når det gælder den mad du spiser, om du føler dig udhvilet om morgenen, det arbejde du har, det forhold du har med en intim partner, din relation til familie & venner – ja selv den cykel eller bil du måtte køre, eller sport du dyrker.

Hvordan får de forskellige dig til at føle? Vælg at rykke dig hen mod dét som opleves som komfortabelt, godt & behageligt.

Be established in being & then experience the world. Established in being, perform action. Established in being, think, fell, do & speak

– The Upanishads

Når yderligere seks uger er gået, så kan du begynde at vurdere hvordan du fremadrettet vil strukturere din meditationspraksis. Er én gange 30 minutter dagligt nok? Vil du holde fast i to gange 30 minutter. Eller måske en gange 30 minutter og senere på dagen ti minutter. Dét er helt op til dig derfra. For dét at meditere skal være en værdi, en glæde, et redskab du bruger fordi det bidrager med noget positivt. Der vil være perioder hvor du måske forsømmer. Men husk så; ikke at dømme dig selv. Alt er altid som det skal være – & det er du også!

Til sidst vil jeg sige TAK for den tillid, som du har vist mig ved at tilmelde dig dette forløb. Det er mig en sand ære, at måtte have været din guide på denne rejse.

Vi ses i “The Gap” – er jeg sikker på!

Kærligst, Noell