Hvordan bringer vi mere bevidsthed & nærvær ind i vores liv? Hvordan finder vi mening & helhed i livet? Det er noget af det Noell arbejder med & støtter tusindevis af mennesker med.

I august 2021 udvidede Noell sin forretning, da hun skabte podcasten ENHED. En podcast der udkommer ugentligt med en ny gæst, hvor der skabes rum for mental, emotionel, spirituel & kropslig trivsel.

Podcasten er en helt naturlig forlængelse af Noells nysgerrige tilgang til livet, verden & til mennesket.

Noells livsformål er at støtte mennesker til at bringe mere bevidsthed ind i deres liv & hverdag, så de kan opleve større mental, emotionel, spirituel & kropslig trivsel.

Noell Crystals er skabt af Noell i januar 2018. Noell havde længe selv manglet et dansk site, hvor hun kunne investere i produkter der kunne støtte hende i at bringe mere nærvær, ro & bevidsthed ind i sin hverdag. 

Produkter der rummede en intention & en energi som kunne bruges som energetisk redskab både til meditation, men ligeså meget til at bære med sig i løbet af dagen.

Hvis du har brug for en titel på Noell, så er hun bevidsthedsmentor- & coach, iværksætter, forfatter, podcaster, mor, datter, søster, ven, livsvidne & verdensborger.

Noell er uddannet meditationsmentor ved Deepak Chopra, livsstilscoach ved Sofia Manning & har blandt andet studeret Kommunikation på Danmarks Medie & Journalisthøjskole & bachelor i sygepleje.

Du kan følge med hos Noell på Instagram via profilen @noell_enhed_podcast

Hvis du ønsker at vide mere om Noell så kan du på forsiden se links til forskellige magasiner m.m. hvor Noell er blevet interviewet.