Noell Crystals er skabt af den simple grund, at jeg ikke kunne lade være

Min kærlighed og passion for sten & krystaller var og er så stor, at jeg blev nød til at sprede min kærlighed, interesse og visdom ud til alle dem, som vil lytte.

Jeg bruger sten & krystaller som et værktøj. Et redskab. Et smukt energiredskab. For min bevidsthed omkring energier har været en del af mig, så længe jeg kan huske. Jeg er glad og taknemmelig. Dét er et bevidst valg. Og med bevidsthed, kan du transformere, forstærke og skabe alt du ønsker. Blot ved, at være bevidst om din energi.

Energi bevidsthed er det stærkeste værktøj. Og dét er gratis og tilgængeligt for alle

Så ja. Du behøver ikke sten & krystaller for at skabe en forandring i dit liv. Men du kan fremskynde, optimere og forstærke den energi du ønsker at vække og leve i, ved hjælp af sten & krystaller.

Jeg er opvokset i et hjem hvor midlerne var få, men hvor bevidstheden om kærlighed, samt dét at være taknemmelig for alt det vi har ~ og være glad for dét hver dag ~ var en så naturlig del af mine forældre, at de ubevidst har lært mig det.

Det har uden tvivl en kæmpe indflydelse på, hvem jeg er idag.

Noell Crystals blev skabt, fordi jeg som krystal~elsker manglede lige præcis dét, som Noell Crystals tilbyder

Højtvibrerende sten & krystaller, som har været igennem så få hænder som muligt. Som ikke står flere måneder ~ eller år ~ i en butik, uden måneskin eller sollys, og hvor der dagligt kommer mange forskellige energier ind, og piller og rør ved dem.

Men som en moderne kvinde, der aldrig har brudt mig om regler, og samfundets tendens til at klassificere noget som rigtigt eller forkert ~ så tog det mig mange år, at acceptere og omfavne min spirituelle side

For jeg ønskede ikke at bevæge mig ind i et område, hvor jeg følte andre kunne komme og vurdere, hvorvidt de synes, jeg var rigtig eller forkert i min praksis. Dét mindede mig for meget om religiøse kredse.

Jeg havde indtil da oplevet, at nogle af de åbenlyse, selvkaldte spirituelle sjæle, havde en tendens til, at være ligeså fordomsfulde, som alle andre ~ blot med omvendte fortegn.

Sten & krystaller ER for alle

Sten & krystaller er højtvibrerende energiredskaber, som alle vil opleve glæde ved. Hvad end du blot omgiver dig med dem, eller bruger dem som et aktivt energiredskab. Og ligesom sten & krystaller ikke dømmer dig, og den måde du bruger dem på ~ så gør jeg heller ikke.

Noell Crystals er skabt med en enorm bevidsthed omkring, at jeg mener alle mennesker, bør føle sig inspireret & inviteret til, at investere og opleve glæden ved, at integrere disse højtvibrerende energiredskaber i deres liv & hjem

Noell Crystals er ~ ligesom sten & krystaller ~ for alle. Hvad end du er tiltrukket af sten & krystaller for deres åbenlyse skønhed, er nysgerrig på de historiske aspekter, eller ønsker at bruge dem som energiredskab ~ så håber jeg, du finder dét du søger ~ ikke kun hér ~ men også inde i dig.

Og brug endelig disse sider, til præcis dét de er. Inspiration til, hvordan du kan integrere sten & krystaller i din hver dag. Jeg er sikker på, at du vil opleve, hvordan de vil transformere vibrationerne i og omkring dig.

Med hjertet, 

Noell Elise