Noell Crystals blev skabt i januar 2018 af den simple grund, at jeg ikke kunne lade være.

Udover at være uddannet ‘Life & Business Coach’ ved Sofia Manning, samt meditationsmentor & vejleder ved Deepak Chopra, så er min kærlighed & passion for meditation, energibevidsthed & energiredskaber – herunder krystaller, olier, røgelse m.m. – så stor, at det er min mission at inspirere & sprede min kærlighed, interesse og visdom omkring meditation, energibevidsthed & energiredskaber ud til alle dem, som vil lytte.

Jeg bruger krystaller, meditation, olier, røgelse, smykker & meget mere som et værktøj. Et redskab. Et smukt energiredskab. For min bevidsthed omkring energier har været en del af mig, så længe jeg kan huske. Jeg er glad & taknemmelig. Dét er et bevidst valg. Og med bevidsthed, kan du transformere, forstærke og skabe alt du ønsker. Blot ved, at være bevidst om din energi.

Energibevidsthed er det stærkeste værktøj. Fordi DU styrer din bevidsthed – & du er dit livs stærkeste energiredskab. Og energibevidsthed er gratis og tilgængeligt for alle

Så ja. Du behøver ikke krystaller eller andre energiredskaber for at skabe en forandring i dit liv. Men du kan fremskynde, optimere og forstærke den energi du ønsker at vække og leve i, ved hjælp af energiredskaber. Meditation er enormt virkfuldt, & noget jeg med hele mit hjerte anbefaler alle mennesker til at gøre til en naturlig del af deres liv & hver dag.

Jeg er opvokset i et hjem hvor midlerne var få, men hvor bevidstheden om kærlighed, samt dét at være taknemmelig for alt det vi har ~ og være glad for dét hver dag ~ var en så naturlig del af mine forældre, at de ubevidst har lært mig det.

Det har uden tvivl en kæmpe indflydelse på, hvem jeg er idag.

Noell Crystals blev skabt, fordi jeg i min aktive, spirituelle livsstil manglede lige præcis dét, som Noell Crystals tilbyder

Højtvibrerende krystaller, som har været igennem så få hænder som muligt. Som ikke står flere måneder ~ eller år ~ i en butik, uden måneskin eller sollys, og hvor der dagligt kommer mange forskellige energier ind, og piller og rør ved dem. Men det stopper ikke der. Jeg manglede miljøvenlige, rene, økologiske produkter som røgelsespinde, olier & duftlys, uden parfume, kul m.m. Jeg tør næsten ikke tælle hvor mange penge jeg henover mere end et årti, har brugt på røgelsespinde, duftlys & olier – for blot at måtte kassere dem efter første brug, da de gav mig hovedpine, udslæt eller anden form for allergisk reaktion. Noell Crystals er til dig som ønsker energiredskaber skabt & udvalgt i højeste, reneste kvalitet, med miljø- & energetisk bevidsthed.

Som en moderne kvinde, der aldrig har brudt mig om regler, og samfundets tendens til at klassificere noget som rigtigt eller forkert ~ så tog det mig mange år, at acceptere, åbne op for & omfavne min medfødte, spirituelle side

For jeg ønskede ikke at bevæge mig ind i et område, hvor jeg følte andre kunne komme og vurdere, hvorvidt de synes, jeg var rigtig eller forkert i min praksis. Dét mindede mig for meget om religiøse kredse.

Jeg havde indtil da oplevet, at nogle af de åbenlyse, selvkaldte spirituelle sjæle, havde en tendens til, at være ligeså fordomsfulde, som alle andre ~ blot med omvendte fortegn.

Meditation, krystaller & energiredskaber ER for alle

Meditation, krystaller, olier, smykker m.m. er højtvibrerende energiredskaber, som alle vil opleve glæde ved. Hvad end du blot omgiver dig med dem, eller bruger dem som et aktivt energiredskab. Og ligesom krystaller ikke dømmer dig, og den måde du bruger dem på ~ så gør jeg heller ikke.

Noell Crystals er skabt med en enorm bevidsthed omkring, at jeg mener alle mennesker, bør føle sig inspireret & inviteret til, at investere og opleve glæden ved, at integrere meditation & højtvibrerende energiredskaber i deres liv & hjem

Noell Crystals er ~ ligesom meditation, krystaller & energiredskaber ~ for alle. Hvad end du er tiltrukket af krystaller for deres åbenlyse skønhed, en praksis der giver dig ro på nervesystemet, & støtter dig ud af et hektisk liv med stress & jag, er nysgerrig på de historiske aspekter, eller ønsker at bruge dem som energiredskab ~ så håber jeg, du finder dét du søger ~ ikke kun hér ~ men også inde i dig.

Og brug endelig hjemmesiden & IG kontierne @noell_crystals samt @noell_ellise; til præcis dét de er; Inspiration til, hvordan du kan integrere energiredskaber i din hver dag. Hvordan du kan udvide din bevidsthed, & leve et liv, hvor du dagligt tager et aktivt valg for din energi. Dit liv. Din fremtid. 

Jeg er sikker på, at du vil opleve, hvordan de vil transformere vibrationerne i & omkring dig.

Med hjertet, 

Noell Elise