Podcast

“Hele verden er afhængig. Verden er ved at dulme sig selv ihjel” siger ugens gæst, Jean Von Baden, som er psykoterapeut, DJ & tidligere natklubejer. 

Det her er en enorm fascinerende samtale med Jean, som selv er opvokset i en familie der misbrugte alkohol. Du får et sårbart, ærligt indblik i hans opvækst &hvordan han selv blev misbruger. Jean er i medierne blevet kaldt ‘kongen af det københavnske natteliv’. Men han deler ærligt sin nedtur & bagsiden i denne samtale.

Jean er nu psykoterapeut & misbrugskonsulent. Disse kompetencer giver samtalen en ekstra dybde, fordi Jean i samtalen omkring sin livsrejse, samtidig kan forklare & reflektere over begivenhederne & de menneskelige mekanismer.

Vi snakker blandt andet om fællesskaber, alkohol kultur, selv accept, det indre arbejde, ærlighed & det sidste kvarter snakker vi om, hvad man bør gøre som pårørende, til en der har et misbrug.

Du kan læse mere om Jean & hans arbejde som psykoterapeut via www.jeanvonbaden.com

Har du misbrug tæt på livet?

Så er der mange steder at hente hjælp. Blandt andet Fri af Misbrug, Dansk Misbrugsbehandling, Misbrugsportalen, Psykiatrifonden & mange flere.