3 x Shungite

DKK 139,00

Her har du muligheden for at investere i et sæt med tre styk Shungite med dobbeltklæbende tape ~ perfekt til at beskytte dig, din familie & omgivelser ved at blokere for elektromagnetisk stråling.

Shungite er kendt for at absorbere stråling fra alt fra mobiltelefoner, tv, computer til mikrobølgeovn, router til internet mm. BEMÆRK at jeg ikke har siddet & sat ekstra, ekstra stærk tape på disse – som jeg gjorde med de jeg solgte før – så disse egner sig bedst til elektroniske genstande der IKKE skal med på farten; det vil sige radio, køleskab, tv, router osv.

Hvis du ønsker at købe en stærk Shungite plade til din mobil eller bærbar, har jeg fået nye, enormt tynde & smukke hjem, som du kan købe istedet.

De tre styk Shungite kommer i en smuk, økologisk bomuldspose som du nemt kan genbruge.

Dimensioner: 1,7 cm i diameter.

Ikke på lager

Shungite

Shungite er en healende power sten, som menes at være mere end to tusind millioner år gammel.

Shungite menes at give dig et sundt liv, da stenen renser & vitaliserer vand, & består af mere end 98% kul.

Ikke så mærkeligt at vores forfædre kunne mærke, at Shungite havde stærke helbredende kræfter.

Shungite dræber bakterier, andre mikro organismer, renser for tungmetaller og så nedbryder og neutraliserer den faktisk medicin og pesticidrester. Det vil sige, hvis der er skidt i dit vand – så er der det ikke længere, når Shungite har fået lov til at vitalisere det. Vandet vitaliseres ved at Shungite øger iltindholdet, og derved gendanner dets polaritet.

Vores forfædre vidste at Shungite var en yderst healende sten

og i vores tid har man nu fundet ud af, at Shungite også normaliserer cellestofskiftet, øger enzymaktiviteten, stimulerer regenerering af væv, og øger modstandsdygtigheden i ​​kroppens celler, da de har en anti-inflammatorisk virkning. Kort sagt, den booster altså dit immunsystem.

Ligesom den fysisk renser for skidt og møg, så har man gennem historien ment, at Shungite også renser og blokerer for negativitet, grounder og skaber en stærk jordforbindelse – og så mener nogen, at den blokerer for elektronisk stråling.

Hvis du vil bruge Shungite i dit drikkevand, så vær opmærksom på dette. Det skal have ilt – det vil sige hvis du har det i en drikkedunk, så lad låget være af henover natten, eller mens dunken står på bordet. Man siger cirka 100 gram Shungite til vitalisering af 1 liter vand. Forskere har fundet ud af, at efter 30 minutter så er vandet renset og bakterier fjernet. Men hvis det står i 8 til 10 timer, så mener nogen, at vandet ligefrem er healende. Placer en gang hver måned dine sten i sol eller månelys, og udskift dem cirka hver halve år.

Historie

Shungite har fået sit navn fra byen Shunga i Karelen, Rusland, som er det område hvor Shungite blev opdaget. I de smukke søer i området havde lokale badet i mange år, da de vidste at vandet havde en rensende, healende effekt. Folk kom dertil siden starten af 1800 tallet for at bade i vandet og blive rask. Dette kom den russiske zar ‘Peter the Great’ som regerede indtil 1725 for øre, og han skabe et spa i området. De undersøgte vandet, jorden og Shungite, og den dag idag er det bevist, at renser vandet for bakterier. Navnet Shungite fik det dog først i 1879.