Tilbud

Adventskalender til voksne

DKK 1.113,00 DKK 799,00

OBS OBS: Sidste chance, tæt på udsolgt

Det sørme, det sandt…

… december lige om lidt! Og i år falder første søndag i advent allerede den 29 november!

Sidste år blev adventskalenderen revet væk, til stor fortvivelse for mange (især mange mænd som ville købe til deres kæreste).

Så jeg har simpelthen igen i år fået skabt det SKØNNESTE sæt med (flere end fire) gaver til de fire søndage i advent. Når det er udsolgt kommer det ikke igen.

Til blot 799 kroner ~ selvom der faktisk er for en værdi på 1113 kroner! Der er mere end fire gaver i de fire gaver, men jeg vil ikke skrive det præcise antal, da jeg forsøger at sikre at spændingen & overraskelsen er så ægte som mulig for dig.

Det vil sige, at du sparer lidt over 300 kroner på din gave til dig selv, din kæreste, veninde, datter, mor, søster, bror, søn, kammerat, daddy ~ hvem end du vil glæde i løbet af december, med en adventskalender der består af højtvibrerende, smukke, magiske energiredskaber.

Der er også en adventskalender til børn i år!

Adventskalenderen bliver pakket ind i 100% genbrugspapir & gavebånd skabt af 100% genbrugs flasker indsamlet fra havet – & SELVFØLGELIG masser af kærlighed.

Bemærk; Gaverne kan ikke byttes, skulle du have noget i forvejen. Se det istedet som en skøn mulighed for at glæde en du holder af. Grunden her til er, at jeg virkelig har måtte presse priserne ned, & derfor går den smukke Adventskalender ind under tilbudsvarer; som derfor ikke tages retur.

Ikke på lager