Sodalit pyramide

kr. 149,00

Super kraftfulde, smukke Sodalit pyramider.

Du kan læse meget mere om hvad det betyder, at en krystal er formet som en pyramide længere nede – & hvor du med fordel kan placere den!

Dimensioner: Omkring 3,5 x 3,5 cm

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Du kan med fordel placere din krystal pyramide på dit arbejdsbord, alter, krystal fad mm. De er nemlig ikke blot utrolig smukke at have stående ~ men det siges, at hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så vil din kreativitet og produktivitet øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført.

Pyramide form; Det græske ord pyramide, betød ide, tanke eller ånd – som kom fra ilden. Før i tiden var trekanten et symbol på en vulkansk holder, og deraf kom ild. Egypterne brugte pyramidens energier til at beskytte de døde, og i tusinder af år har man ment, at pyramide formet krystaller har en endnu stærkere, healende kraft.

Pyramider kan bruges til at fjerne negative energier, og det siges at en sten eller krystal energier er blevet forstærket, hvis de formes som en pyramide. 

Nogle foretrækker at placere krystal pyramider i hvert hjørne af deres rum, da det siges at balancere rummets energi. De højner de positive energier, og forbedrer derved livskvaliteten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Her kan du med fordel placere din krystal pyramide: de er ikke blot utrolig smukke at have stående på dit alter, blandet med andre krystaller på dit krystal fad, arbejdsbord m.m. Hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så siges det at din kreativitet og produktivitet vil øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført

Sodalit

Sodalit er et utrolig mildt og harmoniserende energiredskab.

Den er kendt for at bringe klarhed, så dens bærer kan få skubbet al støj væk, og lagt sit fokus på dét som virkelig betyder noget.

Af samme grund vibrerer den med en energi, som støtter dig i at få givet slip på de tanker og den adfærd, som ikke gavner dig. Sodalit er derfor et energiredskab du kan arbejde med, når du ønsker at styrke din bevidsthed omkring dét som gavner dig, så du kan få manifesteret præcis dét, du ønsker.

Sodalit styrker din tankegang, giver dig overblik, og skaber en tillid til dine egne ressourcer og evner. Den vil hjælpe dig til at blive bedre til, at kommunikere dine behov, sætter grænser og sige fra.

Det er den eneste måde hvorpå, du kan være tro mod dig selv, og være ærlig overfor dem omkring dig

Den smukke blå farve Sodalit har er forbundet til halschakraet, og det er et godt energiredskab hvis du vil fremme dine kommunikative egenskaber. Sodalit går nogle gange under navnet ‘stenen for sandhed’, da den vil hjælpe dig til at sætte ord på dine behov og dine grænser. Samtidig er den kendt for at åbne op for din spirituelle indsigt, og styrke dig i, at kunne få kommunikeret din viden og indsigter. Dét at kunne sætte ord på dine grænser, og få formidlet dine budskaber, vil være med til at øge din selvtillid.

Jeg anbefaler at placere Sodalit i dagligstuen, eller omkring spisebordet. Dens harmoniserende, milde vibrationer, samtidig med dens kommunikative energier, er ideelt i disse områder, hvor man samles med venner eller familie.

Historie

Sodalit blev ifølge vores viden først fundet i Grønland i starten af 1800 tallet. Navnet fik den, da Sodalit har et højt indehold af sodium (dansk natrium (salt)). Igennem tiden er Sodalit ofte blevet forvekslet med Lapis Lazuli, men selvom de deler den smukke blå farve, så er det ikke samme mineralsammensætning. I 1906 blev 130 tons Sodalit fragtet fra Canada til England, da den engelske prinsesse Margaret havde forelsket sig i stenen.