Ametyst pyramide

kr. 149,00

Super kraftfulde, smukke Ametyst pyramider.

Du kan læse meget mere om hvad det betyder, at en krystal er formet som en pyramide længere nede – & hvor du med fordel kan placere den!

Dimensioner: Omkring 3,5 x 3,5 cm

 

Bemærk du får en som minder meget om dem på billedet. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Du kan med fordel placere din krystal pyramide på dit arbejdsbord, alter, krystal fad mm. De er nemlig ikke blot utrolig smukke at have stående ~ men det siges, at hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så vil din kreativitet og produktivitet øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført.

Pyramide form; Det græske ord pyramide, betød ide, tanke eller ånd – som kom fra ilden. Før i tiden var trekanten et symbol på en vulkansk holder, og deraf kom ild. Egypterne brugte pyramidens energier til at beskytte de døde, og i tusinder af år har man ment, at pyramide formet krystaller har en endnu stærkere, healende kraft.

Pyramider kan bruges til at fjerne negative energier, og det siges at en sten eller krystal energier er blevet forstærket, hvis de formes som en pyramide. 

Nogle foretrækker at placere krystal pyramider i hvert hjørne af deres rum, da det siges at balancere rummets energi. De højner de positive energier, og forbedrer derved livskvaliteten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Her kan du med fordel placere din krystal pyramide: de er ikke blot utrolig smukke at have stående på dit alter, blandet med andre krystaller på dit krystal fad, arbejdsbord m.m. Hvis du placerer en pyramide formet krystal på dit arbejdsbord, så siges det at din kreativitet og produktivitet vil øges, og dine ideer nemmere vil blive fuldført

Ametyst

Ametyst er en unik krystal hvis betydning & egenskaber har høje, spirituelle vibrationer. Ametyst er en krystal der igennem historien har været brugt for sine lindrende og healende egenskaber.

Ametyst er kendt som et beskyttende energiredskab. Brug Ametyst som energiredskab når du føler dig stresset, deprimeret eller mentalt blokeret og træt.

Den siges at heale følelsesmæssige og psykologiske smerter. Nogle kulturer mener, at Ametysten vibrerer med energier der minder os om, at behandle vores krop og sjæl som vores hellige tempel; hvilket det jo er. Og når du gør dét, vil du opleve større selvtillid, styrke din tro på dig selv, styrke din motivation og dine kompetencer.

Derved vil du også begynde at opstille mere realistiske mål for dit liv, og opleve mere succes og færre nederlag

Jeg anbefaler Ametyst til alle; i min optik er den en must-have krystal. Især til dig som er “nybegynder”, sammen med Bjergkrystal, Rosenkvarts og Selenit.

Ametyst er en fantastisk krystal til en fredfyldt søvn. Hvis du oplever søvnløshed og tankemylder, så placer med fordel Ametyst på dit tredje øje. Jeg oplever, at den lindrer så dejligt, og opløser mine tanker, så jeg kommer ned i en dyb, rolig, følelsesmæssig tilstand. Ametyst har igennem tiden været populær også til børn som sovesten, da den siges at beskytte mod tilbagevendende mareridt.

Ametyst er en af de mest spirituelle sten gennem historien; brug den som energiredskab, hvis du ønsker at fremme din spirituelle indsigt, og åbne op for din intuitionen. Den bruges som redskab til at rense for negative vibrationer, og beskytte mod negative energier i dine omgivelser.

Historie

Ametyst var en yderst populær smykkesten i det gamle Egypten. På græsk betyder Ametyst “ikke fuld”. De troede nemlig, at hvis man havde en Ametyst under tungen når man drak vin, så ville man ikke blive fuld. Den lilla farve har igennem historien været en guddommelig, royal farve. Hinduer og buddhister mener farven repræsentere fred, godhed og visdom. I kristendommen er det en yderst hellig farve, der symboliserer Jesus korsfæstelse; af samme grund bærer biskopper ofte dragter i denne farve. De øverste indenfor kristendommen foretræk Ametyst i deres ringe, syet på deres klæder, og som pynt på deres vin glas; derfor gik den i mange hundrede år under navnet “Biskop stenen”. I det sidste århundrede var Ametyst en populær lykkeamulet, som de mente sikrede overlevelse i krig samt en sikker hjemrejse. Måske du kan huske, at din bedstemor eller oldemor havde en smuk Ametyst i en af sine ringe?