Ametyst spidser

DKK 411,00DKK 444,00

Helt igennem vanvittig smukke, kraftfulde Ametyst spidser. Det er altså rå stykker som er blevet poleret enkelte steder, så vær opmærksom på det enormt naturlige, rå udtryk & magiske regnbuer, samt naturlige uperfektheder.

Dimensioner: Omkring 7-8 x 6-7 x 5-6 cm.

Ryd

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategori: Tags:

Ametyst

Ametyst er kendt som et beskyttende energiredskab med høje, spirituelle vibrationer. Den har igennem historien været brugt for sine lindrende og healende egenskaber. Brug Ametyst som energiredskab når du føler dig stresset, deprimeret eller mentalt blokeret og træt. Den siges at heale følelsesmæssige og psykologiske smerter.

Nogle kulturer mener, at Ametysten vibrerer med energier der minder os om, at behandle vores krop og sjæl som vores hellige tempel; hvilket det jo er. Og når du gør dét, vil du opleve større selvtillid, styrke din tro på dig selv, styrke din motivation og dine kompetencer.

Derved vil du også begynde at opstille mere realistiske mål for dit liv, og opleve mere succes og færre nederlag

Jeg anbefaler Ametyst til alle; i min optik er den en must-have krystal. Især til dig som er “nybegynder”, sammen med Bjergkrystal, Rosenkvarts og Selenit.

Ametyst er en fantastisk krystal til en fredfyldt søvn. Hvis du oplever søvnløshed og tankemylder, så placer med fordel Ametyst på dit tredje øje. Jeg oplever, at den lindrer så dejligt, og opløser mine tanker, så jeg kommer ned i en dyb, rolig, følelsesmæssig tilstand. Ametyst har igennem tiden været populær også til børn som sovesten, da den siges at beskytte mod tilbagevendende mareridt.

Ametyst er en af de mest spirituelle sten gennem historien; brug den som energiredskab, hvis du ønsker at fremme din spirituelle indsigt, og åbne op for din intuitionen. Den bruges som redskab til at rense for negative vibrationer, og beskytte mod negative energier i dine omgivelser.

Historie

Ametyst var en yderst populær smykkesten i det gamle Egypten. På græsk betyder Ametyst “ikke fuld”. De troede nemlig, at hvis man havde en Ametyst under tungen når man drak vin, så ville man ikke blive fuld. Den lilla farve har igennem historien været en guddommelig, royal farve. Hinduer og buddhister mener farven repræsentere fred, godhed og visdom. I kristendommen er det en yderst hellig farve, der symboliserer Jesus korsfæstelse; af samme grund bærer biskopper ofte dragter i denne farve. De øverste indenfor kristendommen foretræk Ametyst i deres ringe, syet på deres klæder, og som pynt på deres vin glas; derfor gik den i mange hundrede år under navnet “Biskop stenen”. I det sidste århundrede var Ametyst en populær lykkeamulet, som de mente sikrede overlevelse i krig samt en sikker hjemrejse. Måske du kan huske, at din bedstemor eller oldemor havde en smuk Ametyst i en af sine ringe?