Ansigtslæsning – enkle teknikker til at forstå ansigtets sprog

DKK 299,00

Lyt til min meget inspirerende samtale med Fattima om dit højere selv & hvordan du finder dét du er her for i min podcast ENHED hér

ANSIGTET LYVER ALDRIG – Ansigtslæsning er starten på den selvudviklende rejse

Vidste du, at en oval ansigtsform indikerer, at man er charmerende, en god vært og socialt velfungerende? Eller at en lang, ørneagtig næse med krumning betyder, at man er en pioner, som godt kan lide at gøre tingene anderledes?

I denne nye bog, Ansigtslæsning, vil du lære enkle teknikker til at forstå ansigtets sprog, så du kan tyde dig selv eller dem omkring dig. Og når først du lærer at forstå dine ansigtstræk, vil du finde gaver i dit udseende, som du kan bruge i din personlige udvikling.

Ansigtslæsning er et hit indenfor selvudvikling, salg og business, og derfor tiltrækker det mennesker fra alle professioner. Det er en sammensmeltning mellem det indre og ydre, hvilket gør det yderst populært hos alle aldersgrupper.

Bliv klogere på de selvudviklende egenskaber, som følger med kunsten at læse ansigter i bogen Ansigtslæsning.

Fra det gamle Kina til animationsfilm 
Oprindeligt blev ansigtslæsning brugt som et diagnostisk redskab i det ældgamle Kina. I dag bruges metoden i højere grad til coaching, business og terapi. I Vesten er der udviklet så meget på metoden, at den amerikanske psykolog Paul Ekman har undervist både CIA, FBI og lufthavnspersonale i at aflæse ansigter.

Vidste du fx, at tv-serien Lie to me er bygget op omkring Paul Ekman? Eller at Pixar-animationsfilmen Inderst Inde er skabt med inspiration fra netop Ekmans principper?

Ansigtslæsning er overalt omkring dig. Du skal bare lære at tyde det.

Så, hvad siger dit ansigt om dig?

OM FORFATTEREN

Fattima Loreen er dansk/amerikansk. Hun er udannet Master Face Reader og har arbejdet professionelt som dette siden 2014. Hun arbejder desuden som akupunktør med baggrund i Traditionel Kinesisk Medicin og energiarbejde.

Siden hun åbnede sin første klinik i 2015, har Fattima læst og behandlet mange forskellige mennesker lige fra forretningsfolk til kunstnere. Hun driver Loreen Institute, hvor hun underviser i Face Reading, spirituelle processer og meditation. Derudover er hun foredragsholder og afholder workshops og retreats.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.