Aura Kvarts engel

DKK 135,00

Smukke Aura Kvarts engle i ret skøn størrelse; de er håndslebet.

Dimensioner: Omkring 5 cm høje x 3 x 1,8 cm

 

Læs mere om denne type krystal under ‘Beskrivelse’.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Det er vigtigt at påpege, at dette er naturlige kvarts – SOM har fået menneskeskabt coating på, i form af en blanding af guld & titanium, som skaber dette vilde, regnbue agtige farvespil henover hele krystallen.

New Age krystalhealer mener også, at de krystaller som har fået menneskelig hjælp med på vejen, vibrerer med forskellige energier. Tror du ikke på dét – så kan du som minimum vide, at den vibrerer med energierne fra en Bjergkrystal.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Aura Kvarts siges at sætte gang i alle dine chakraer, ruske, vække, rense ud & balancere. Så vær forberedt på noget af en omgang, hvis du arbejder aktivt med dette energiredskab, & du ved du mærker krystallers vibrationer meget klart.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Brug Aura Kvarts som energiredskab, hvis du vil have støtte til at gå dine relationer igennem. Hvem gavner dig? Hvem holder dig tilbage? Hvem holder du dig tilbage, for at please? Det er tid til at give slip, både for deres men aller stærkest for din skyld. Du skal videre. Måske det er hårdt. Måske du frygter ensomheden. Men vid at du aldrig er alene. Og at der er “intet som er så skidt, at det ikke er godt for noget andet”.

Aura Kvarts vil støtte dig i at få renset ud & skabt balance, både i din energetiske krop samt i dine relationer. Derved vil den bringe & vække en dyb, autentisk energi & livskraft; den som altid har været i dig & altid vil være i dig.

Og husk; livet er nu. Det skal leves. Så mal. Ikke blot med én farve. Eller to. Nej, lev det liv du er skabt til; dét hvor du maler dit liv med ALLE farverne fra dit barndomspenalhus.