Tilbud

BESKYTTELSE krystalsæt ‘I am Purified’

kr. 119,00

Du får som ENHED medlem altid 10% rabat på alt så du sparer 17,90kr på sættet her. Meld dig ind via link hér
OBS: Begrænset antal af denne sammensætning. Kommer ikke igen når udsolgt.

Krystal sæt sammensat af krystaller der historisk set, er brugt til at booste & ekspandere fem områder i dit liv & din bevidsthed.

Bemærk der findes eksklusive, økologiske duft produkter som olie, soyavokslys & håndrullede, rene røgelsespinde som vil støtte dig i samme temaer.

‘I am Purified’ for rens, beskyttelse, nye begyndelser & daglige skift. Sammensat med krystaller der historisk er brugt til at genoplade eller rense rum, energier eller andre krystaller. De tre krystaller her støtter dig i at bringe lys ind & beskytte mod udefra energier.

Sættet består af:

Poleret Selenit kugle: Beskytter, renser energi, bringer lys & klarhed. Skærer uønsket væk.

Poleret Obsidian: Beskytter, grounder & holder uønsket energier væk.

Rå Sort Turmalin: Beskytter dig mod uønsket, udefra energier. Kendt for at blokere energi der dræner. Støtter dig i at andre ikke kan suge din energi. 

Brug;

Placer enten den Sorte Turmalin ved din hoveddør for at blokere for udefra kommende energier, eller hav den med dig i din taske/lomme når du er ude. Placer med fordel også Selenit & Bjergkrystal i din entre, eller der hvor du opholder dig meget derhjemme. Ved din seng imens du sover er også en mulighed.

Sættet kommer i en smuk, økologisk bomuldspose med Noell Crystals logo. Sættet er også velegnet som gave.

Hvis du vil vide endnu mere om hvordan du med fordel kan bruge dine krystaller, hvor i hjemmet du kan placere dem, lave krystal intentioner & meget mere energi arbejde, så meld dig ind i Noell Crystals Medlemsklub for blot 32 kroner om måneden.

De andre krystal sæt er;

‘I am Serenity’ er for afslapning & søvn.

‘I am Abundant’ for overflod, kreativitet & manifestation.

‘I am Consciousness’ for balance, indre ro & meditation.

‘I am Empowered’ for indre styrke & handlekraft på ideer & visioner.

Bemærk det er naturmaterialer, & de varierer derfor i udtryk, & er helt perfekte uperfekte. Du får nogen som minder meget om de på billedet.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Turmalin

Turmalin er et enormt unikt, kraftfuldt energiredskab der ligesom Fluorit, Calcit & mange andre mineralgrupper kommer i mange forskellige farver.

Turmalin er klart en lidt større investering end andre krystaller, men i min optik virkelig investeringen værd.

Jeg vil herunder gå i dybden med de farvevariationer, som jeg oftest sælger.

Sort Turmalin er personligt en af de mest effektfulde & kraftfulde energiredskaber, jeg bruger aktivt i mit liv. Det er uden sammenligning en af de kraftigste krystaller jeg har, når det gælder beskyttelse. Derudover støtter den dig i at skabe jordforbindelse – især hvis du rent spirituelt er flyvsk – afbalancere dine chakraer; men også til at skabe en virkfuld, stærk, beskyttende væg rundt om dig.

Er du enormt empatisk? Vil du gerne blive stærkere i at kunne være der for andre UDEN at lade deres energi, følelser m.m. dræne dig?

Så er Sort Turmalin noget for dig. Den er historisk brugt til at blokere for negative energier, men også for elektronisk stråling.

Når jeg er med i cirkler til eksempelvis meditation m.m. så har jeg altid Sort Turmalin på mig. Som et kraftfuldt skjold, der lige siger “her til men ikke længere ind” overfor andres udfordringer, negative energier m.m. Det er ikke fordi jeg ikke vil lytte til andre, men Sort Turmalin er blot en fantastisk støtte i ikke at lade andre suge af min energi.

Jeg anbefaler behandlere, sygeplejerske & andre der arbejder tæt med mennesker der står i sygdom eller store udfordringer, at bære Sort Turmalin imens de er på arbejde.

Jeg har blandt andet placeret Sort Turmalin ved min hoveddør, for at blokere for negative energiers entrance i vores hjem, men ligeså meget for rent energetisk at rense os for de energier vi har samlet på os, mens vi var ude.

Rubellite Turmalin Dette smukke energiredskab, som ligesom Rosenkvarts og kærlighedsvibrerende krystaller, bringer balance, harmoni og kærlighed ind i dit liv, differentier sig ved, at den både er forbundet med dit hjerte chakra – og dit rod chakra!

Dens energi er derfor mere stærk, insisterende og modig – hvor de andre kan være mere blide og milde.

Så hvis du ønsker et energiredskab som både støtter dig i, at stå stærkt i dig selv, være modig, leve i din egen styrke

samtidig med at det bliver gjort i kærlighed, så er denne skønhed noget for dig. Og husk så lige, at dét at sige fra, sætte en grænse, sige nej, fortælle at du ikke har tid ~ det er IKKE at være hård, ubehagelig eller streng, så længe det bliver kommunikeret ordentlig. Det er en enorm selvkærlig handling. Kun du kan passe på dig selv! Kun du, kan gøre dig selv lykkelig. Du gør forskellen i dit liv.