Bjergkrystal kranie

DKK 299,00

Fine Bjergkrystals kranier i en super størrelse. Kranier har stor symbolsk betydning i mange forskellige kulturer, blandt andet hos Mayaerne. Her var kranier et symbol på alle de muligheder, som ligger i vores bevidsthed. De ligger der, latent og for mange glemt; men krystal kranier kan hjælpe os med nå de dimensioner af vores bevidsthed, som vi har glemt at bruge.

I Mayaernes templer havde de bjergkrystal kranier stående; i 1920’erne fandt opdagelsesrejsende et bjergkrystal kranie på størrelse med et normalt menneske kranie, i ruinerne af et gammelt Maya tempel. Sidenhen er der fundet yderligere seks.

Krystal kranier er igennem historien ment at kunne vække vores følelse af, at være dybt forbundet med alt omkring os. De hjælper os til at se, dét fundamentale faktum; at alt omkring os er levende. Også alt det, som vi har opfattet som dødt. De gamle indianer mente, at denne læring er vital for menneskehedens fremtidige liv på denne planet.

Det ræsonnerer utrolig stærkt i mig, og den bevidsthed jeg er opfostret med fra mine forældre, og som jeg selv lever med nu. Alt det som mange opfatter som dødt, mener jeg er levende og vibrerer med ligeså megen energi, som os. Når nogen spørger mig; “Hvordan kan en sten have en energi?” Så svarer jeg; “Alt er energi. Alt er skabt af energi. Du er energi, jeg er energi, træer er energi, et hus er energi, et starinlys er energi. Alt er energi ~ så hvorfor ikke også sten & krystaller?”.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

Dimensioner: Omkring 5x4x4cm.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategorier: , Tags: ,

Bjergkrystal

Bjergkrystal & dens betydning; Bjergkrystal er kendt som krystallen over alle krystaller. Dens egenskaber & vibrationer har alle hjem gavn af & bringer healing.

Bjergkrystal er klar kvarts, som findes overalt i naturen, også her i Danmark. De fleste sten har kvarts i sig, ligesom sand. Bjergkrystal er igennem historien blevet brugt som et stærkt energiredskab, for at bringe klarhed i sindet.

Brug Bjergkrystallen når du vil være skarp og klar i dit sind, og fokusere din energi direkte ind på et bestemt område. Egentlig anbefaler jeg, at du bruger denne smukke krystal som et konstant og basic redskab.

Den er i min optik sammen med Ametyst, Rosenkvarts og Selenit en krystal, som passer ind i alle hjem samt alle livsfaser

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystal bruges til at fremme visdom, sandhed samt vækst og overblik. Jeg vil anbefale, at du også bruger Bjergkrystal til at forstærke andre stens energier. Af samme grund har jeg den ofte med, i de sæt jeg laver.

Shamaner mener, at du ved at bære, arbejde med eller meditere med denne krystal, vil blive en del af dens energi – det hvide healende lys. Derved vil du opleve at være i forbindelse med dit højere selv. Når du omgiver dig med Bjergkrystallen, så er det som om du er tættere på Universet og guider. Den er kendt for at vibrere med en følelse af, at “nogen” tager sig af dig.

Historie

Måske det var derfor, at Mexicanske indianer troede på, at de dødes sjæle levede videre inde i Bjergkrystallen. Bjergkrystal har igennem tusinder år været opfattet som højtvibrerende spirituelt og religiøst redskab. Bjergkrystal blev brugt i hellige ritualer af Sumer folket, en civilisation i det gamle Mesopotamien, som eksisterede 6000 år før vores tidsregning. I det gamle Egypten brugte de den for beskyttelse og sundhed. I det ældgamle Grækenland mente de, at det var forstenet is, der aldrig ville kunne optø; deraf navnet ‘krystallos’ som betød ‘is’. Denne overbevisning eksisterede helt indtil 1777, hvor forskellige forskere begyndte at sætte spørgsmålstegn herved. Men Bjergkrystal synker i vand, hvorimod is flyder, og derved fik Kemikeren Robert Boyle ændret folks opfattelse.