Blooming – frugtbar fase / indre sommer (dag 14-21 i din cyklus)

kr. 75,00

Den nye serie BLOOM fra Solaris

– Er skabt som en hyldest til kvinder.

Missionen er, at styrke den power kvinder har i form af deres cyklus. Både så kvinder under menstruation kan forkæle sig selv på en smuk & nærende måde. Men også hvis de er gravide eller ammende. Medstifteren af Solaris, Karin Müller, er både certificeret Medical Herbalist (BScHons) & så er hun også uddannet jordmoder.

BLOOMING

Restaurerer & harmoniserer. Bidrager til en balanceret & regelmæssig menstruations cyklus & fertilitet. Shatavari beroliger sindet & menes at fremme kærlighed & have en balancerende effekt på menstruations cyklus. Forbinder dig med din indre styrke & sensualitet. En opløftende & sensuel thé. En let & legende infusion der vil glæde dine sanser.

Genial ved din indre sommer – der hvor du er mest fertil. Din østrogen er på sit højeste & det samme er dit energiniveau. Du er klar til at komme ud & stråle, danse, vise livsenergi – & tiltrækker opmærksomhed da du er meget frugtbar.

Godt tidspunkt at afslutte projekter, holde foredrag, og ja – lave en baby.

Du får 15 doseringer & de kan sagtens bruges 2 gange hver.
Ingredienser:

Shatavari Rod, Kakao Skat, Kanel, Ingefær, Anis, Kardemomme, Rosenblade. 100% rene urter. Uden kaffein.

Solaris er som altid gået langt, for at finde de bedste ingredienser. Eksempelvis har de valgt den bedste form for Shatavari i hele stykker, i stedet for at købe pulveriseret Shatavari, som påvirker & nedsætter kvaliteten.
Det betyder, at thé’en er lidt dyrere end andre thé’er – men det er udelukkende fordi det er virkelig dyre & potente råvarer.

Solaris bruger visdom fra den vestlige & keltiske urte medicin samt orientalske & Ayurvediske traditioner, når de skaber deres thé sammensætninger.

Som altid er din thé fra Solaris;

  • økologisk
  • poser som er 100% nedbrydelige
  • poser skabt af certificeret non-GMO korn
  • plastic fri
  • i en FSC certificeret æske

 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategorier: , Tags: , , ,

Du kunne også være interesseret i...