Body Scrub ‘I am Purified’

DKK 259,00

Endelig kan jeg løfte sløret for en kæmpe nyhed!

Længe inden jeg skabte Noell Crystals økologiske olier – der ønskede jeg at lave en body scrub med dufte jeg selv valgte. Jeg har i snart et årti brugt body scrub 1-2 gange om ugen. Det er en fast del af min praksis, da det ikke blot er sundt for huden – men body scrub i ordentlig kvalitet med rigtig salt renser også din aura og energifelter.

Takket været et collab med det dygtige & kompetente økologiske, danske mærke Aró er Noell Crystals økologiske Body Scrub ‘I am Purified’ endelig en realitet!

Scrubben er både håndlavet, håndrørt og håndhældt. Den islandske salt er i vanvittig høj kvalitet og gør det til den største fornøjelse af bruge. Brug lidt af gangen, da lidt dækker hele kroppen. Brug tid på at gnide ud på din smukke hud som vil elske dig for det.

Salten er fra NordIsland og rørt med shea butter, mandel og hyben frø oli som nærer huden, mens den aromatiske duft af Salvie, Lavendel og Tea Tree renser, opløfter og balancerer krop og sind.

‘I am Purified’ er en effektiv blanding skabt til dig, der enten ønsker at rense din aura & energi, men også ønsker støtte til at “viske tavlen ren”. Dette er ment både energetisk på daglig basis, men også rent livsmæssigt når du står foran store forandringer, transformationer & ønsker støtte ved nye begyndelser. Det kan også være i livets faser gennem barndommen, teenageårerne, nyt studie, job, efter et brud/skilsmisse, ved navneændring eller spirituel opvågning.

Bemærk; Emballagen er miljøvenlig og genbrugelig. Papiret er lavet af vin blade – vær derfor obs på ikke at have den stående i vand konstant; samt papiret vil “falme” lidt, men til gengæld er det miljøvenligt.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse