‘BRAVE’ armbånd med Akvamarin 18 cm

kr. 259,00

BRAVE

Dette er ikke blot et smykke. Dette er et smykke med intentioner. Med dette smykke kan du bære din ‘INTENTION’ – designet er dansk & skabt af Noell Crystals.

Dette smykke er til dig, som ønsker at styrke dit mod, turde tale din sandhed og sætte ord på dine grænser og dine behov.

Smykket er skabt med Akvamarin som kaldes ‘Modets Sten’ – læs mere om hvad denne krystal kan støtte dig med under ‘Beskrivelse’ længere nede.

Findes også som halskæde & ankelkæde.

Den smukke BRAVE armbånd har små, smukke messing perler ind imellem omkring i kæden.

Dimensioner: 18 cm

Dit smukke ‘INTENTION’ smykke kommer i en ECO- & FSC-certificeret æske. 

Smykker med elastik bør ikke komme i vand.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Akvamarin

Akvamarin er en unik krystal, hvis betydning, egenskaber & vibrationer lindrer stress & støtter dit mod & indre styrke.

Den smukke blå-grønne Akvamarin, blev i ældgamle samfund betragtet som en skat fra Havfruer. Sømænd brugte den som en beskyttende talismand, som de mente fremmede held og lykke samt frygtløshed.

Måske det er den historie, der er grobund for, at ædel~berylen Akvamarin den dag idag går under navnet ‘Modets Sten’.

Akvamarin er et fantastisk energiredskab, hvis du ønsker at harmonisere dine omgivelser. Det er ikke mærkeligt, at vores forfædre mente, Akvamarinen var stærkt forbundet til havet; ligesom havet på en vindstille dag, vibrerer den med en mild, beroligende energi, som harmoniserer dit sind.

Akvamarin er et mildt energiredskab, til dig som vil bringe ro til dit sind. Hvis du står et sted i livet, hvor tankemylder, stress eller frygt tager overhånd, så brug en Akvamarin. Shamans har brugt den, til at reducere og dæmpe stress, men også som redskab til, at bryde gamle tankemønstre. Og så husk på; du har cirka 60.000 tanker i løbet af et døgn; men det er dig som styrer dem. Vær bevidst om, hvilke tanker du lader dominere; vær bevidst om energien i dem. Er det positiv energi?

Du skal ændre dine tanker, for at ændre din virkelighed

Akvamarin er forbundet til halschakraet, og kan bruges som energiredskab, til at løsne op for blokeret kommunikation, og styrke din evne til at udtrykke dig. Det at kunne få kommunikeret sine tanker, behov og grænser, er meget empowering; samtidig med, at det kan eliminere meget af den drænende energi, som vi mennesker nogle gange kan bruge, på at tænke på noget, istedet for bare at få det formidlet.

Den meget smukke Akvamarin er en del af Beryl familie, som blandt andet består af Smaragd, Morganit, den almindelige Beryl og mange flere.