Tilbud

Til børn – Cherub Angels

DKK 199,00 DKK 149,00

Dette fine Orakelsæt er henvendt til børn – & et fantastisk smukt redskab at bruge som fundament for vigtige, dybe samtaler med de helt små.

Med deres rene & åbne hjerter samt sind, er det nemt for børn at skabe kontakt med deres beskyttende engle & guider. Hver af de 44 kort i dette sæt er nemme at læse, & er skabt i en skøn, mindre størrelse der passer perfekt i deres små, dejlige hænder.

Der medfølger en guidebog som støtter dig i at kunne bruge kortene sammen med dine børn. Kortene kan bruges som grobund for samtaler om energier, engle, livet & andre filosofiske emner. Hvad end det er helt små børn i 2-4 års alderen eller skolebørn, så er emnerne som kortene tager op aktuelle og vigtige.

Doreen Virtue har sikret sig at alle illustrationer & budskaber er opløftende, kærlige & relevante for de tanker & følelser børn oplever igennem deres opvækst.

Bemærk sættet er på engelsk, hvilket er dets originalsprog. Jeg har bevidst købt det på engelsk, da jeg oplever budskaberne fra forfatterinden derved står stærkt & med præcis, oprindelig budskab & energi. Du ville som forældre under alle omstændigheder skulle læse kortene & sidde med dit barn & tale om illustrationer & budskaber.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Orakelkort er et energiredskab du kan bruge til at genskabe kontakten med din intuition & få vejledning samt kommunikere med dine guider. Der findes mange slags Orakelkort, & jeg har bevidst valgt at sælge de sæt, som jeg selv bruger.

Det er en fantastisk måde at tjekke ind på, være i nuet, mærke efter, få vejledning – & støttes i at anskue situationer fra andre vinkler.

I min optik er der ikke nogen forkert måde at bruge Orakelkort på – du skal gøre det i overensstemmelse med hvad der føles naturligt for dig. Nogle benytter sig dagligt at Orakelkort, andre – inklusiv mig selv – lidt sjældnere. Der er intet rigtigt eller forkert. Jeg bruger Orakelkort ved Nymåne hvor jeg har et længere ritual, & så gør jeg det på min fødselsdag & ved årsskiftet. Du skal gøre det lige når du føler for det.

Jeg opbevarer mine Orakelkort med en Bjergkrystal ovenpå, der konstant sørger for lyse, rene & høje vibrationer. Inden jeg går igang samler jeg sættet, centerer jeg mig. Lukker øjnene, får ro på nervesystemet. Så tilkalder jeg mine guider. Når jeg mærker jeg har helt ro på & virkelig er til stede, så banker på toppen. Derefter glider jeg dem igennem begge mine hænder som et kortspil, & sørger for at hvert eneste kort rør begge mine hænder.

Så stiller jeg mine spørgsmål – nogle gange er der to, tre eller blot et. Det kan være “Hvor skal jeg lægge mit fokus lige nu” eller “Overser jeg noget”. Så vælger jeg det kort jeg kan mærke kalder. Alle Orakelkort kommer med en guidebog.

Du kunne også være interesseret i...