‘CONFIDENT’ armbånd / ankelkæde med Cognac Rav til børn

kr. 149,00

CONFIDENT

Dette er ikke blot et smykke. Dette er et smykke med intentioner. Med dette smykke kan du bære din ‘INTENTION’ – designet er dansk & skabt af Noell Crystals.

Dette smykke er til børn fra 4-6 måneder & kan blidt hives længere i takt med barnet vokser & bruges til omkring 6-7 års alderen. Intentionerne til dit barn kan du sagtens vælge – & ellers kan du vise barnet billeder & lade dem vælge selv.

Dette smykke er til dig, som ønsker at booste troen på dit eget værd, så du er klar til at manifestere dine ideer & visioner. Rav støtter til succes & manifestation, og dens energi er opløftende og lys.

Smykket er skabt med Cognac Rav – læs mere om hvad dens energi kan støtte dig med under ‘Beskrivelse’ længere nede.

Den smukke CONFIDENT lukkes med Cognac Rav lås, mørkebeige tråd & så er der små, smukke messing perler ind imellem omkring i kæden.

Dimensioner: 14 cm – kan hives blidt i & gøres længere hvis du ønsker

Dit smukke ‘INTENTION’ smykke kommer i en ECO- & FSC-certificeret æske. 

Smykket kan komme i vand, men bemærk det kan forkorte dens levetid. Smykker med elastik bør ikke komme i vand.
Låsen er skabt så den automatisk ‘hives op’ skulle det hænge fast i noget. Bemærk børn under 3 år bør ikke bære smykket uden opsyn.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Rav

Rav er ikke et mineral men en forstening – et fossil – af harpiks.

Det tager millioner af år før harpiks bliver transformeret til Rav. Ja faktisk kan du regne med at det er alt mellem 30 til 90 millioner år gammelt.

Wauv. Rav kommer i mange farvenuancer, som siges at vibrere med individulle energier.

Rav er et fantastisk energiredskab, hvis du ønsker at bringe styrke til dit Solar Plexus – din selvtillid & dit selvværd

Brug den også gerne, hvis du vil have støtte ved store transformationer & livsbegivender. Jeg oplever ærligt talt at dens unikke, lyse energi opløfter mit hjerte & sind – alt imens jeg betages af dens stadig mystiske, forunderlige udseende.

Dens ældgamle energi er varm, beskyttende & healende. Dens farve energi minder om guld som bringer succes & glæde. Rav menes at kunne lindre ved stress & angst.

Rav er i tusinder af år blevet brugt som smykker, beskyttende amuletter, som offergave i moser, medbragt i grave, som gaver imellem konger – ja faktisk var Rav på et tidspunkt ligeså værdifuld som ædelstene. Og Danmark havde stor nytte af dette, da vores land er omgivet af vand & megen Rav er blevet fundet i danske kyster.

Sort Rav vibrerer med en groundende energi, brugt til at beskytte mod negative energier.

Grøn Rav bringer held & lykke & i gammel tid mente man den bragte udødelighed.

Honning Rav & Gylden (Cognac) Rav er fantastisk støtte til at give slip, bringe ro & styrke din selvfølelse & troen på dig selv.

Men hvad kan Rav som energiredskab? Faktisk er Rav i tusinder af år også blevet brugt til at smertelindre. Hvordan? Det menes, at hvis du bærer Rav direkte på huden, så vil varmen fra din krop medfører en opvarmning af Rav stykket, som vil frigive olier fra harpiksen, der vil gå igennem din hud & medbringe en lindrende effekt. Af samme grund er Rav blevet brugt til at smertelindre både spædbørn med tandfrembrud, men også voksne når de skulle have fjernet tænder. Jeg har selv brugt Ravhalskæde til mine børn, & de har aldrig haft problemer ved tandfrembrud – de kom bare frem, til stor glæde.