‘Cosmic Whisper’ RUNE orakel sæt fra Cocorrina

DKK 579,00

HÅNDLAVET MAGI!

Som ALTID er kvaliteten & indpakningen udover alle grænser magisk.

Sættet kommer i en eksklusiv sort velour pose med guldsnørre.

Kortene er skabt i tykt materiale – som gør dem endnu mere eksklusive. Sættet er skabt på sort papir med guldkant & skrift.

Se billederne. De taler for sig selv.

Det originale Cosmic Whisper Rune Deck første edition blev udsolgt på fem måneder. Det her er anden udgave.

For at skabe dette sæt er der brugt en unik proces – på grund af tykkelsen af kortene samt detaljerne med guld folie. Sættet er håndlavet & hver evig eneste kort er unik & perfekt uperfekt.

Runer er 2000 år gamle og en af verdens ældste alfabeter – men også en af verdens stærkeste, da det blev brugt til magi og ritualer.

Med 24 symboler er rune orakelkort meget præcise; der er ikke rum for spekulationer og fortolkninger på samme måde, som der er med orakel og tarot kort.

De er perfekte for et direkte svar, uden en masse spekulationer. Hver rune har en stærk og direkte mening som er nem at huske.

Dette sæt er “one of a kind”. Runer blev ofte skabt med sten eller træ, for at forbinde det til naturen. Dette sæt er et af de eneste i verden med runer.

Beslutning om valg af materiale og udtryk af de ældgamle runer er meget bevidst og med dyb respekt til deres oprindelige udtryk.

Du får også en bog med historien bag runer og hvordan du læser dem. Til hver af de 24 kort og runer er der to sider med forklaring om deres betydning, historie og hvad kortet betyder generelt, indenfor sociale liv, kærlighed, økonomi og sundhed og deres egen mening.

Dette vanvittig smukke sæt er uden tvivl en investering for livet.

Paper: Lamination process of 2 different papers, making each card 1000gsm thick and unbendable. Lamination is the process where – in our case – 2 different papers are joined together to create one thick card.

Special Features: Metallic gold foil on the front and back with a special film that protects the foil making sure this deck will last forever. Lastly, all cards have rounded edges.

Size: Approx. 77 x 121mm (3.03 x 4.7in

Kombiner eventuelt med Cocorrina’s fuldstændig magisk smuk tarot & orakelkorts journal.

Udover den er vanvittig smuk udenpå & i virkelig flot kvalitet, så er det et skønt værktøj til dig som ønsker at huske & reflektere & kunne gå tilbage til forskellige stunder med enten tarot eller orakelkort.

Alle siderne bygget op med brugbar spørgsmål; dato, tid, om det er orakel, tarot eller rune kort, hvad kort typen hedder, hvilke spørgsmål du har stillet, hvilke kort du træk, & plads til at skrive hvilke følelser, tanker m.m. de vækkede i dig.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Du kunne også være interesseret i...