‘CREATIVE’ – Apatit halskæde

kr. 399,00

CREATIVE – APATIT

Elegant & simpel måde at bære en smuk krystal & dens energi

‘CREATIVE’ er en smuk guldbelagt kæde med en unik Apatit.

Bær Apatit hvis du ønsker at booste din kreativitet, motivation & lysten samt evnen til at lykkedes med dét du drømmer om. Apatit kan støtte dig i at udvide dine kreative sider.

Læs mere om Apatit & dens energi ved at scrolle ned til ‘Beskrivelse’.

Bemærk det er en blidt poleret krystal & du får ikke præcis den på billedet men en som minder meget om.

Kommer i en smuk, sort smykkeæske med guldlogo der er ECO-certificeret smykkeæske, fremstillet af et mix af PLA og PBAT. Det er majsbaseret plast & er derfor biodegraderbar copolyester.

Kæden er stemplet med mærket S925 som betyder det er Sterling Sølv. Den er forgyldt med 18 karat guld.

Dimensioner: Kæden måler 45,5 cm – Vedhænget er cirka 1,5 x 1 cm

Bemærk kæden er forgyldt & derfor vil forgyldningen falme med tiden. Opbevar den ikke i badeværelset pga fugt. Tag den af ved bad & når du skal sove, da alle tre faktorer forkorter forgyldningens levetid. Du kan altid få den gen-forgyldt hos din lokale guldsmed.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Apatit

Apatit er en meget unik sten, som kommer i mange farver.

Den mest almindelige er den smukke blå farve. Apatit er et kraftfuld værktøj, især hvis du befinder dig i en fase hvor du oplever, at alt er lige meget; den siges nemlig, at kunne lindre apati.

Brug Apatit som energiredskab, hvis du ønsker at booste din kreativitet, motivation og lysten, samt evnen, til at lykkedes med dét du drømmer om. Apatit er en motiverende krystal, som renser dit sind, styrker din tro på egne evner ~ og så siges den at…

…øge din lyst til, at behandle dig selv og dit tempel – din krop og dit sind – godt

Det er blandet andet ved at spise sundt mad, gå ture i naturen, og ikke lade andre kunne påvirke dit humør.

Apatit hjælper dig med at kommunikere ~ både med andre mennesker, men ligeså meget med din spirituelle side. Også til dine forbindelser med tidligere liv, da den får dén viden, du allerede har med dig frem i lyset.

Apatit er god til børn som er hyperaktive eller autistiske. Hvis du er introvert vil den øge din ekstroverte side, og lindrer dén angst eller ubehag, der måtte opstå, når du er sammen med mange mennesker, eller befinder dig i nye omgivelser. Derved styrker den din sociale side, og er et godt redskab, som gør det mere naturligt for dig at være åben og tilpas i sociale sammenhænge.

Den kan bruges som energireskab til at lindre sorg og vrede, samt fylde dine depoter op, når du oplever at være følelses~ og energimæssigt udmattet.

Blå Apatit styrker yderligere din spirituelle indsigt. Så du er åben for vejledning, din guides, men ligeså meget din egen intuition. Den gør meditationer dybere, healer dit hjerte, og åbner op for dit strubechakra. Derved styrker Apatit din evne til at kunne tale offentligt og kommunikere med andre.

Apatit er en nyopdaget sten, og der findes derfor ingen information om historisk brug eller tradition omkring den. De sidste årtier er der opdaget omkring halvtreds nye mineraler årligt.