Drømmefanger med Bjergkrystal & grøn Aventurin

DKK 349,00

Denne mindre, smukke drømmefanger er skabt med grøn Aventurin & en Bjergkrystals spids.

En af de smukkeste historier indenfor mytologien, fra det oprindelige folk i Amerika.

Det siges, at både gode & dårlige drømme cirkulerer i luften om aftenen. Det store hjul er drømmefangerens fundament. Nettet i hjulet minder om et smukt spindelvæv, & tillader de gode drømme at passerer igennem, ned til den som sover. Samtidig fanges de dårlige drømme i nettet; hvor de går i opløsning & forsvinder, ved det første lys ved morgengry.

Din unikke drømmefanger er håndlavet af native til Turtles Island, som er hvad det oprindelige folk kaldte Amerika. Teknikken er givet videre igennem generationer, & din smukke drømmefanger er skabt i dét land, mytologien & traditionen kommer fra, af en vis & smuk native.

Krystallerne i drømmefangeren vibrerer yderligere, & du kan derfor gå ind & læse mere om, hvilke energier de tilføjer til din unikke, håndlavet drømmefanger.

Da alle drømmefangerne er håndlavet & først skabes når jeg bestiller dem, vil der være ventetid på flere, når de bliver udsolgt.

Dimensioner: Det bærende hjul er 10 cm i diameter; hele drømmefangeren måler omkring 10 x 30 cm.

 

Bemærk Agat geoden kan varierer mellem hvid & gul-hvid i farven. Drømmefangeren er afhængig af modellen skabt med fjer fra kalkun, ænder, høns & haner; ikke fra ørne. Bundet med skind, bambus, hemp, bomuld & jute. Skabt med krystaller, træ, glas perler & metal perler. Da det er naturlige materialer & de er håndlavet, vil der være små variationer i farver, størrelser & små, naturlige, smukke, uperfektheder.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Aventurin

Aventurin er en krystal hvis betydning, egenskaber & vibrationer siges at vibrere med held til alle områder i livet.

Og navnet Aventurin rummer da også en stærk vibration af held; det kommer af det italienske “a ventura” som blandt andet kan betyde ‘ved tilfældighed’ og ‘mulighed’.

Aventurin kommer i mange farver, men det er den grønne, som er kendt for at vibrere stærkest med de nedenståender energier.

Aventurin har igennem tiden været kendt som et energiredskab, der…

… bringer glæde, uendelige muligheder, uventede overraskelser, velstand og vil få dit liv til at føles som et helt eventyr

Udover dens skønne ry med at bringe held i kærlighed, pengesager og arbejde, så er der andre gode grunde til, hvorfor du bør arbejde med Aventurin.

Aventurin er kendt for at fremme en positive indstilling, lade de gode ideer komme til dig, og øge din kreativitet. Brug den som energiredskab, hvis du ønsker at åbne dit sind op for nye muligheder og alternativer; Aventurin er nemlig kendt for, at stimulere følelsen af, at intet er umuligt.

Den er et stærkt redskab til dig, som befinder dig i en lederrolle ~ det kan også være rollen som mor ~ da den siges at forstærke lederkvaliteter og beslutsomhed.

Jeg anbefaler, at du placerer Aventurin i dit hjems velstandshjørne, som er det venstre hjørne, som er længst væk fra dig, hvis du står i hoveddøren og kigger ind.

Historie

Aventurin blev ved tilfældighed opdaget i 1800 tallet af mænd i Italien. De arbejdede med at fremstille glas, da de ved fejl kom til at spilde kobber i en blanding. Men Aventurin kvarts er faktisk fundet som primitiv værktøj i Etiopien. Værktøj som menes at være toenhalv millioner år gamle, og derfor brugt af menneskeslægten Homo.