Drømmefanger – tan – med Bjergkrystal & Ametyst

kr. 479,00

Smuk, håndlavet, hvid drømmefanger med Ametyst & en rå Bjergkrystal spids i midten.

Det er en af de smukkeste historier indenfor mytologien, fra det oprindelige folk i Amerika.

Det siges, at både gode & dårlige drømme cirkulerer i luften om aftenen. Det store hjul er drømmefangerens fundament. Nettet i hjulet minder om et smukt spindelvæv, & tillader de gode drømme at passerer igennem, ned til den som sover. Samtidig fanges de dårlige drømme i nettet; hvor de går i opløsning & forsvinder, ved det første lys ved morgengry.

Din unikke drømmefanger er håndlavet af native til Turtles Island, som er hvad det oprindelige folk kaldte Amerika. Teknikken er givet videre igennem generationer, & din smukke drømmefanger er skabt i dét land, mytologien & traditionen kommer fra, af en vis & smuk native.

Krystallerne i drømmefangeren vibrerer yderligere, & du kan derfor gå ind & læse mere om, hvilke energier de tilføjer til din unikke, håndlavet drømmefanger.

Da alle drømmefangerne er håndlavet & først skabes når jeg bestiller dem, vil der være ventetid på flere, når de bliver udsolgt.

Dimensioner: Det bærende hjul er 10 cm i diameter; hele drømmefangeren måler omkring 46 x 10 cm.

 

Drømmefangeren er afhængig af modellen skabt med fjer fra kalkun, ænder, høns & haner; ikke fra ørne. Bundet med skind, bambus, hemp, bomuld & jute. Skabt med krystaller, træ, glas perler & metal perler. Da det er naturlige materialer & de er håndlavet, vil der være små variationer i farver, størrelser & små, naturlige, smukke, uperfektheder.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Ametyst

Ametyst er en unik krystal hvis betydning & egenskaber har høje, spirituelle vibrationer. Ametyst er en krystal der igennem historien har været brugt for sine lindrende og healende egenskaber.

Ametyst er kendt som et beskyttende energiredskab. Brug Ametyst som energiredskab når du føler dig stresset, deprimeret eller mentalt blokeret og træt.

Den siges at heale følelsesmæssige og psykologiske smerter. Nogle kulturer mener, at Ametysten vibrerer med energier der minder os om, at behandle vores krop og sjæl som vores hellige tempel; hvilket det jo er. Og når du gør dét, vil du opleve større selvtillid, styrke din tro på dig selv, styrke din motivation og dine kompetencer.

Derved vil du også begynde at opstille mere realistiske mål for dit liv, og opleve mere succes og færre nederlag

Jeg anbefaler Ametyst til alle; i min optik er den en must-have krystal. Især til dig som er “nybegynder”, sammen med Bjergkrystal, Rosenkvarts og Selenit.

Ametyst er en fantastisk krystal til en fredfyldt søvn. Hvis du oplever søvnløshed og tankemylder, så placer med fordel Ametyst på dit tredje øje. Jeg oplever, at den lindrer så dejligt, og opløser mine tanker, så jeg kommer ned i en dyb, rolig, følelsesmæssig tilstand. Ametyst har igennem tiden været populær også til børn som sovesten, da den siges at beskytte mod tilbagevendende mareridt.

Ametyst er en af de mest spirituelle sten gennem historien; brug den som energiredskab, hvis du ønsker at fremme din spirituelle indsigt, og åbne op for din intuitionen. Den bruges som redskab til at rense for negative vibrationer, og beskytte mod negative energier i dine omgivelser.

Historie

Ametyst var en yderst populær smykkesten i det gamle Egypten. På græsk betyder Ametyst “ikke fuld”. De troede nemlig, at hvis man havde en Ametyst under tungen når man drak vin, så ville man ikke blive fuld. Den lilla farve har igennem historien været en guddommelig, royal farve. Hinduer og buddhister mener farven repræsentere fred, godhed og visdom. I kristendommen er det en yderst hellig farve, der symboliserer Jesus korsfæstelse; af samme grund bærer biskopper ofte dragter i denne farve. De øverste indenfor kristendommen foretræk Ametyst i deres ringe, syet på deres klæder, og som pynt på deres vin glas; derfor gik den i mange hundrede år under navnet “Biskop stenen”. I det sidste århundrede var Ametyst en populær lykkeamulet, som de mente sikrede overlevelse i krig samt en sikker hjemrejse. Måske du kan huske, at din bedstemor eller oldemor havde en smuk Ametyst i en af sine ringe?