Empowerment

DKK 289,00

Dette sæt er med tre energiredskaber jeg virkelig kan anbefale, hvis du vil vække, styrke & arbejde med din indre power!

Jeg har sagt det før, & er ikke bleg for at sige det igen; Hvis der er noget som begejstrer mig, så er det den tydelige awakening jeg oplever i disse tider, især ved kvinder. Der er en VILD transformation igang, ønsket om at vække sin indre power er i højsædet, og jeg tror ikke, at jeg er den eneste som mærker det. Såå mange kvinder er vågnet op, vil have mere af livet, vil leve i harmoni med deres indre lys, medfødte talent & kunne sætte grænser & ikke være “flov eller ydmyg” når det handler om, at sætte værdi & pris på sig selv (her tænker jeg især ved lønforhandlinger ha ha…).

The world will be saved by western women” har Dalai Lama sagt ~ let’s get to work, let’s awaken our power & let’s shine!

I dette Empowerment sæt investerer du i tre af mine yndlings energiredskaber til netop dette;

Lapis Lazuli; – Kreativitet – Indre styrke – Handling – Kommunikation – Tro mod dig selv⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Tigerøje; – Selvværd – Kreativitet – Se & tro på talenter & ressourcer – Forandring – Empowerment⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Pyrit; – Succes – Velstand – Manifestation – Empowerment – Robusthed

Sættet egner sig også super godt som gave, da det kommer i en smuk, økologisk bomuldspose, som kan bruges igen & igen.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

Ikke på lager

Du kunne også være interesseret i...