Klub ENHED-support-SØLV

kr. 20,00 / month

ENHED-support-klub-SØLV

Har min podcast ENHED værdi for dig?

Så støt økonomisk op om ENHED! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ENHED vil stoppe med at udkomme om nogle måneder, hvis ikke flere støtter op & bidrager.

Du er med til at sikre, at ENHED kan blive ved med at udkomme med nye episoder & gæster.

Min mission med ENHED er, at den skal udkomme i mange, mange år.

For at dette kan blive en realitet, så har jeg brug for din støtte! For sådan som det er lige nu, så har jeg flere udgifter pga podcasten, end jeg har indtjening.

Og jeg mener ærlig talt, at jeg bør kunne leve af ENHED, så jeg kan udvide ENHED endnu mere: Flere episoder, ekstra episoder på 20min hvor gæsten svarer på spørgsmål du har stillet, mere content på skrift.

Ved at tilmelde dig ‘ENHED-support-klub-SØLV så donerer du automatisk 20 kroner hver måned. Hvis du synes jeg fortjener mere end det for mit arbejde, så meld dig i stedet ind i GULD hér, som er blot 10kroner pr episode eller DIAMANT hér, som er blot 60 kroner om måneden.

Din vigtige støtte går til at dække udgifter & sørge for, at jeg også kan begynde at få en løn, så jeg har råd til at fortsætte med at skabe ENHED.

Af hjertet TAK fordi du støtter op om podcasten ENHED & ønsker at sende energi tilbage til mig & podcasten!

Kærligst, Noell

Du kan lytte til min podcast ENHED via link her

PRAKTISK: DER ER INGEN BINDING VED TILMELDINGEN

Afklaring af eventuelle spørgsmål;

  • Jeg bruger i gennemsnit 2-3 hverdage om ugen på at forberede samtaler, optagelse, koordinering, læse/sætte mig ind i emnet, forberede udgivelsen etc.
  • Sponsor dækker de faste udgifter jeg har ved at producere en enkelt episode
  • På grund af ENHED har jeg ansat fast pakkehjælp til min webshops, ellers skal jeg selv pakke, hvilket vil betyde, at jeg så ikke har tid til at lave ENHED
  • Jeg har derfor flere udgifter end indtjening på podcaste & din støtte & hjælp betyder derfor alt
  • Jeg har skabt ENHED rummet for at gøre en positiv forskel for alle der bruger rummet. Det paradoksale er, at det har modsatte effekt på mig & min familie & økonomi. Derfor er dit støtte & bidrag nødvendigt, for at ENHED kan blive ved med at eksistere

PS. Ønsker du ikke at tilmelde dig fast støtte, men donere et engangsbeløb af eget valg, så kan du gøre det ved at trykke hér

Kategori: Tags: , ,