‘FEMININ INTUITION’ halskæde med Månesten

kr. 329,00

FEMININ INTUITION

Dette er ikke blot et smykke. Dette er et smykke med intentioner. Med dette smykke kan du bære din ‘INTENTION’ – designet er dansk & skabt af Noell Crystals.

Dette smykke er til dig, som ønsker at styrke kontakten til din feminine side & din intuition. Månesten er genial både til fertilitet, graviditet og fødsel, men også din generelle kontakt med din feminine side og det at kunne mærke og stole på din intuition.

Smykket er skabt med Månesten  – læs mere om hvad denne krystal kan støtte dig med under ‘Beskrivelse’ længere nede.

Den smukke FEMININ INTUITION er skabt med en grå lås, lys tråd & så er der små, smukke messing perler ind imellem omkring i kæden.

Dimensioner: 46 cm – kan hives blidt i & gøres længere hvis du ønsker

Dit smukke ‘INTENTION’ smykke kommer i en ECO- & FSC-certificeret æske. 

Smykket kan komme i vand, men bemærk det kan forkorte dens levetid. Smykker med elastik bør ikke komme i vand.
Låsen er skabt så den automatisk ‘hives op’ skulle det hænge fast i noget. Bemærk børn under 3 år bør ikke bære smykket uden opsyn.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Månesten

Månesten er en unik krystal hvis betydning, egenskaber & vibrationer er forbundet til feminine energier. Månesten er en god krystal at bruge, hvis du ønsker at arbejde med din fertilitet med henblik på graviditet.

Den er symbolet på fertilitet og sensualitet, og livsgivende, feminin guddommelighed. Af samme grund er Månesten et godt energiredskab at bruge, hvis du ønsker at blive gravid, eller generelt ønsker støtte i din månedlige cyklus.

Månesten er igennem historien set som stærk forbundet til Månen, og ligesom Månens konstante cyklus, og månedlige begyndelse (og afslutning), så er Månesten et godt energiredskab til nye begyndelser. Guddommelig, feminin energi er forbundet med liv, fødsel – og nye begyndelser. Af samme grund er den et powerfuldt energiredskab, hvis du er i en manifestations proces. Dens vibrationer vil bringe dig ro, hviske al din tvivl og usikkerhed væk, og bringe dig healing og styrke din tro på din egen kunnen.

Brug Månestenen som en mild, kærlig støtte, når du ønsker at styrke din intuition, bringe balance og mere yin – feminin energi – ind i dit liv

Den vil øge dit flow, og bringe den lethed som vil skabe balance i dit liv. Hvis du mediterer med denne smukke sten, siges det at du vil åbne op for dit tredje øje, og komme i kontakt med din intuition og åbne op for universel inspiration. Nogle mener, at dine drømme bliver stærkere og lysere, hvis du sover med en Månesten, når der er fuldmåne.

Månesten findes ligesom blandt andet Fluorit, Jaspis & Calcit i forskellige farver, der hver vibrerer forstærket med yderligere vibrationer.

Typer af Månesten & deres egenskaber & vibrationer

Sort Månesten støtter dig i grounding, beskytter dig & stimulerer din kreative side. Af samme grund er den et fantastisk energiredskab, hvis du gerne vil starte på noget nyt; gerne vil få nye ideer, nye indsigter ~ ja faktisk som Månens cyklus & kvindens; rense ud & åbne op for en ny cyklus, hvor nye tiltag kan fødes.

Fersken Månesten vibrerer med kærlighed ~ til dig selv. Fundamentet for den type kærlighed du tiltrækker ~ er din egen kærlighed. Den bringer lys til dit hjerte, lindrer og afslapper dit sind, og støtter dig til at se dig selv med mildere, kærlige øjne. Brug Fersken Månesten hvis du vandrer rundt i dit hovede, da den bringer ro, harmoni og støtter dig i at fokusere på alt det, du er så fantastisk dygtig til.

Grøn Månesten er nærende ~ et ord & handling som er vigtig at have i sin bevidsthed. Den minder dig om at trække vejret dybt ~ ånde ud; & give slip! Slip på det som ikke nærer dig; og det som du ikke behøver spilde din tid på. Så du istedet kan fokusere på de vigtige ting ~ & mærke den fantastiske følelse af flow.

Historie

Den smukke Månesten har været brugt i tusinder af år, og historikere mener, at ældgamle kulturer også kendte til og satte stor pris på stenen. Romere mente, at stenen kom af størknede stråler fra Månen. Hinduer mener Månestenen er symbolet på guddommelige, feminine energier. Mayaerne havde smukke halskæder med Månesten, og ligesom de fleste andre kulturer, så var Månen symbolet feminine energier; den lever i en konstant, månedlig cyklus, ligesom kvinder gør.