Tilbud

Fertilitet & Kvindekroppen

DKK 389,00 DKK 369,55

Dette smukke sæt har jeg virkelig arbejdet længe på. At finde alle fem type krystaller i en høj kvalitet, til en pris alle kan være med på; og NU er det her endelig.

Dette sæt hedder ‘Fertilitet & Kvindekroppen’ fordi det er skabt med intentionen om, at støtte dig der ønsker at;

  • skabe balance i din cyklus & smukke kvindelige krop,
  • måske endda ønsker krystaller, der historisk er brugt til at booste fertilitet & chancen for at blive gravid.

Sættet er med;

Sort Månesten, da denne krystal er symbol på fertilitet, sensualitet, livsgivende, feminin energi. Sort Månesten vil sammenlignet med andre farver Månesten også grounde dig; så skulle du opleve megen tankemylder måske omkring dét at blive gravid, så kan den støtte dig i at “komme ud af hovedet” og ned i kroppen.

Karneol da vores forfædre mente, at Karneol kunne stoppe blødninger, og formindske blødning ved menstruation samt lindre menstruationssmerter. Af samme grund anbefaler mange den dag idag stadig Karneol, til kvinder som oplever menstruationsgener. Hvis du ønsker at arbejde med din accept af livets cyklus, oplever angst i overgangen fra barn til voksen, fra voksen til middelaldrende, så er det også et godt energiredskab.

Unakit da det lyserøde repræsenterer omsorg, kærlighed & tålmodighed. Det grønlige overflod & næring. Historisk er den brugt til at støtte i en sund graviditet.

Jade da det er en manifestations krystal. Den siges at opløse og fjerne negative tanker. I tusinder af år har man ment, at Jade er en ekstrem rensende sten, der fjerner toksiner, og hjælper med frugtbarhed og fødsler.

Rosenkvarts fordi den er kendt som en nærende krystal der øger fertilitet & opløser frygt i løbet af en graviditet. Den er god til teenageren (som lever i os alle), som nogle gange kan lege med vores usikkerhed. Det er kliche at skrive, men dit livs vigtigste forhold er dét du har med dig selv.

Dimensioner: De største omkring 5,5 x 4 x 2,5 cm – de mellem omkring 4,5 x 3,5 x 2 cm – de mindre omkring 3 x 3 x 3 cm.

Bemærk det vil ikke være de præcis samme krystaller som på billederne, men minde meget om. Husk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.