Find ind til sjælens lys af Rikke Rasmussen

kr. 299,95

Lyt til min MEGET inspirerende samtale med Rikke om den evige sjæl & det evige liv i min podcast ENHED hér

Rikke Rasmussen er clairvoyant, spirituelt medie og healer, og hendes livsmission er at gøre den spirituelle verden tilgængelig for alle mennesker.

Vi er nødt til at forbinde os til den åndelige verden, hvis vi for alvor skal finde os til rette i tilværelsen og inderligt mærke, hvor heldige vi er at være i live. Det handler om nærvær, samhørighed og medmenneskelighed og om alt det, vi ikke kan se, veje og måle, men som er akkurat lige så virkeligt, som vores fysiske verden.

Alt er energi! Og vi er allesammen ved at tage et kvantespring ind i en ny tid, hvor vi vil gøre mere brug af intuitionen.

Det spirituelle liv sætter fokus på glæden og det, at vi mennesker er sjælelige væsener, der har adgang til åndelige indsigter, som giver livet substans og meningsfylde.

Luk øjnene og begynd at se – Rikke guider dig i ‘Find ind til sjælens lys’ ind i en for mange endnu ukendt verden i, og hun lærer dig at kontakte dine egne evner til clairvoyance og healing.

Denne bog er et første skridt i retningen af at begynde at leve mere i overensstemmelse med dig selv og den vej, du ønsker at gå i livet. Lær om

  • Intuition
  • Healing
  • Clairvoyance
  • Chakrasystemet
  • Energikroppen
  • Reinkarnation
  • Sjælekontakt og tegn fra den anden side
  • Hvordan universet guider dig og meget mere

Rikke Rasmussen er en af Danmarks dygtigste clairvoyante, og hun kendt fra adskillige tv- og radioprogrammer og podcasts. Hun er dybt passioneret omkring arbejdet med klienter og med formidlingen af den åndelige indsigt, vi mennesker har brug for.

Rikke har gennem mange år undervist og holdt udsolgte foredrag og klarsynsdemonstrationer, og hun har omkring halvandet års ventetid på en session i sin praksis.

Privat lever hun med sin mand og deres tre børn nord for København.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.