Fisken krystalsæt

kr. 169,00

Læs mere om stjernetegn & krystaller ved at scrolle ned til ‘Beskrivelse’.

Krystallerne i dette sæt til Fiskens tegn er;
  • Mos Agat støtter til indre balance, grounder & beroliger
  • Ametyst booster din intuition & din tillid til den, healer på alle planer
  • Selenit bringer lys & klarhed ind

Virkelig smuk & unik gave til en du holder af, til dig selv, nybagte forældres baby, en ven eller familiemedlem, eller dit barn, hvis du er i tvivl om hvilke krystaller, de vil bruge. Men det er også en mulighed, hvis du bare kan mærke “de tre må jeg have” – også selvom det måske ikke er “dit” stjernetegn.

Sættet kommer i en smuk, sort økologisk & fairtrade pose med guld logo.

Når sættet bliver udsolgt, vil det ikke komme igen.

DIMENSIONER: ametyst OMKRING 4 X 3,5 X 2,5 CM & karneol OMKRING 3 x 2,5 x 1,5 CM & pink agat omkring 2,5 x 2 x 1 cm

 

Det vil ikke være præcis samme krystaller som på billedet, men de vil minde meget om. Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Krystaller der historisk er bundet op til dit stjernetegn

Dette er en super mulighed hvis du ønsker at forære en skøn gave til nybagte forældres baby, en ven eller et familiemedlem som er født i Fiskens tegn.

Stjernetegn & krystaller er vejledende; jeg vil ALTID henvise til at DIN intuition er stærkere. Se gerne højdepunktet “Hvilken” inde på Instagram.

Jeg har valgt at sætte stjernetegn på krystallerne på hjemmesiden, samt lave disse sæt, fordi jeg ved nogen som måske føler sig som “nybegyndere” med krystaller, gerne vil navigere efter dette. Og det er forståeligt. Det er også en måde man måske føler det er nemmere at købe krystaller i gave til en anden.

Men det er ikke sådan ment, at man ikke kan bruge andre krystaller & kun må bruge dem tildelt sit stjernetegn. Nej; livet er heldigvis ikke sort/hvidt ~ personligt foretrækker jeg, at bruge alle farver, når jeg maler mit liv.