Chakra – krystal grid

DKK 695,00

Smuk dekoration & energi til dit hjem, hvad end det er i stuen, soveværelset, børneværelset, entreen. Den smukke Flower of Life grid er skabt så du selv kan vælge om den skal hænge på væggen, eller ligge på natbordet, kommoden m.m.

Flower of Life Chakra grid er til dig som ønsker at balancere dine energihjul (chakraer) samt harmonisere energierne i dit hjem, dit sind & din krop. Du får rå;

Rød Jaspis – Rod Chakra

Solsten – Hara Chakra

Gul Calcit – Solar Plexus

Grøn Fuchsit – Hjerte Chakra

Sodalit – Hals Chakra

Ametyst – Tredje Øje

Bjergkrystal – Krone Chakra

Flower of Life er et ældgammelt symbol, der symboliserer cyklusen for al skabelse. Den symboliserer hvordan alt der findes kommer fra én & samme kilde; som det i midten repræsenterer. Det ældste Flower of Life symbol er mere end 6000 år gammelt & blev fundet i et tempel i Egypten.

Alle krystaller er skabt af ren geometri. Når de placeres under et forstørrelsesglas kan man se hvordan de eksempel er skabt er sekskanter på sekskanter på sekskanter osv. At placere krystaller i en sammensætning af geometri – ligesom de selv er skabt – menes at styrke deres energi. Energifeltet i dette geometri felt forventes altså at blive stærkere end normalt. Det er en ret gammel tradition brugt i mange forskellige kulturer.

De rå krystaller er bundet fast på smukt messing. Dimensioner: 15,2 cm x 2,5 cm.

Dit smukke krystal grid er fra Ariana Ost som er et design atelier i New York, der skaber dekoration til det moderne hjem fyldt med sjæl & healing.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Du kunne også være interesseret i...