Kærlighed & styrke – ‘gold’ krystal grid

DKK 695,00

Smuk dekoration & energi til dit hjem, hvad end det er i stuen, soveværelset, børneværelset, entreen. Den smukke Flower of Life grid er skabt så du selv kan vælge om den skal hænge på væggen, eller ligge på natbordet, kommoden m.m.

Bemærk den findes også som drømmefanger.

Flower of Life kærlighed & styrke grid er til dig som ønsker at styrke (egen)kærlighed, (egen)omsorg & fred i dit hjem & liv, samt opleve klarhed & styrke.

Flower of Life er et ældgammelt symbol, der symboliserer cyklusen for al skabelse. Den symboliserer hvordan alt der findes kommer fra én & samme kilde; som det i midten repræsenterer. Det ældste Flower of Life symbol er mere end 6000 år gammelt & blev fundet i et tempel i Egypten.

Alle krystaller er skabt af ren geometri. Når de placeres under et forstørrelsesglas kan man se hvordan de eksempel er skabt er sekskanter på sekskanter på sekskanter osv. At placere krystaller i en sammensætning af geometri – ligesom de selv er skabt – menes at styrke deres energi. Energifeltet i dette geometri felt forventes altså at blive stærkere end normalt. Det er en ret gammel tradition brugt i mange forskellige kulturer.

De rå Rosenkvarts & Bjerkrystaller er bundet fast på smukt messing. Dimensioner: 15,2 cm x 2,5 cm.

Dit smukke krystal grid er fra Ariana Ost som er et design atelier i New York, der skaber dekoration til det moderne hjem fyldt med sjæl & healing.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Bjergkrystal

Bjergkrystal & dens betydning; Bjergkrystal er kendt som krystallen over alle krystaller. Dens egenskaber & vibrationer har alle hjem gavn af & bringer healing.

Bjergkrystal er klar kvarts, som findes overalt i naturen, også her i Danmark. De fleste sten har kvarts i sig, ligesom sand. Bjergkrystal er igennem historien blevet brugt som et stærkt energiredskab, for at bringe klarhed i sindet.

Brug Bjergkrystallen når du vil være skarp og klar i dit sind, og fokusere din energi direkte ind på et bestemt område. Egentlig anbefaler jeg, at du bruger denne smukke krystal som et konstant og basic redskab.

Den er i min optik sammen med Ametyst, Rosenkvarts og Selenit en krystal, som passer ind i alle hjem samt alle livsfaser

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys. Det er fordi denne krystal bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab. Dens vibrationer skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystal bruges til at fremme visdom, sandhed samt vækst og overblik. Jeg vil anbefale, at du også bruger Bjergkrystal til at forstærke andre stens energier. Af samme grund har jeg den ofte med, i de sæt jeg laver.

Shamaner mener, at du ved at bære, arbejde med eller meditere med denne krystal, vil blive en del af dens energi – det hvide healende lys. Derved vil du opleve at være i forbindelse med dit højere selv. Når du omgiver dig med Bjergkrystallen, så er det som om du er tættere på Universet og guider. Den er kendt for at vibrere med en følelse af, at “nogen” tager sig af dig.

Historie

Måske det var derfor, at det oprindelige folk i Mexico troede på, at de dødes sjæle levede videre inde i Bjergkrystallen. Bjergkrystal har igennem tusinder år været opfattet som højtvibrerende spirituelt og religiøst redskab. Bjergkrystal blev brugt i hellige ritualer af Sumer folket, en civilisation i det gamle Mesopotamien, som eksisterede 6000 år før vores tidsregning. I det gamle Egypten brugte de den for beskyttelse og sundhed. I det ældgamle Grækenland mente de, at det var forstenet is, der aldrig ville kunne optø; deraf navnet ‘krystallos’ som betød ‘is’. Denne overbevisning eksisterede helt indtil 1777, hvor forskellige forskere begyndte at sætte spørgsmålstegn herved. Men Bjergkrystal synker i vand, hvorimod is flyder, og derved fik Kemikeren Robert Boyle ændret folks opfattelse.

Du kunne også være interesseret i...