Forgyldt med 18 karat guld – sølv halskæde med Lepidolit

DKK 599,00

Fantastisk smuk, kraftfuld måde at bære en af mine personlige yndlings – den kraftfulde Lepidolit – på.
Læs mere om Lepidolit vibrationer under ‘Beskrivelse’.

Det er et vanvittig smukt & tidsløst smykke, som du for evigt vil være glad for – & måske en dag vil forære til dit barn eller barnebarn. Det er en utrolig smuk måde at bære din Lepidolit på.

Dimensioner – Halskæden er 60 cm lang i sølv forgyldt med 18 karat guld & skabt i Danmark. Krystallen 2 cm i diameter & 0,4 cm tyk.

 

Dit smukke smykke kommer i en Eco-certificeret smykkeæske fremstillet af et mix af PLA og PBAT, altså majsbaseret plast og en biodegraderbar copolyester.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Lepidolit

Lepidolit er faktisk en del af mineralgruppen Mica, selvom den også kan findes i kvarts. Lepidolit er et fantastisk energimæssigt redskab at bruge, når du ønsker at finde ro, stabilisere dine følelser og tankemylder, og især hvis du har tendens til at blive stresset af at “løbe rundt oppe i hovedet”.

Når du føler dig overvældet, og har brug for at finde indre ro, så kan jeg på det stærkeste anbefale, at du ligger dig godt til rette med en Lepidolit placeret på dit tredje øje

Lepidoliten vil bringe dig ro, hjælpe dig med at give slip på de tanker og følelser, som fastholder dig i en stresset tilstand, og styrke din følelse af, at alt er som det skal være – og at alt nok skal gå. Ikke mærkeligt Lepidolit ofte bliver kaldt ‘fredsstenen’, for den vibrerer virkelig med dyb fred.

Lepidolit støtter og styrker dig til, at stå stærkt i dig selv, og ikke lade din energi blive påvirket af andre. På den måde sikrer du dig, at din energi bruges præcis dér hvor den skal, og du vil stå stærkt og balanceret i dig selv, med ro og lys.

Fordi Lepidolit netop beroliger og opløser tankemylder, er den en perfekt sten mod søvnløshed. Jeg selv sover altid meget dybt, når jeg sover med min Lepidolit. Bemærk kun poleret Lepidolit må komme i vand.

Historie

Ifølge den historie vi kender til, blev Lepidolit fundet første gang i 1861. I starten gik den under navnet ‘Lilalit’ på grund af dens lavendelagtige farve. Senere fik den det navn vi kender den under.