Fresh Bloom – forår i din cyklus (dag 7-14)

kr. 75,00

Den nye serie BLOOM fra Solaris

– Er skabt som en hyldest til kvinder.

Missionen er, at styrke den power kvinder har i form af deres cyklus. Både så kvinder under menstruation kan forkæle sig selv på en smuk & nærende måde. Men også hvis de er gravide eller ammende. Medstifteren af Solaris, Karin Müller, er både certificeret Medical Herbalist (BScHons) & så er hun også uddannet jordmoder.

FRESH BLOOM

Østrogen stiger i kroppen i din cyklus forårsperiode (dag 7-14 i din cyklus). Energien & optimismen stiger. Tænk stort & tænk kreativt. God tid til at brainstorme, starte nye planer eller projekter og sætte intentioner for det. God tidspunkt at tiltrække overflod. Kaldes også den follikulære fase.

Beroligende & bidrager til en normal søvn rytme. Beroliger nervesystemet & er god ved forkølelse. En let, blomsteragtig infusion med søde toner & en gylden nuance. Denne thé kan bruges a hele familien & beskrives som “et kæmpe kram i en kop”.

Ved amning: God ved tandfrembrud & kolik.

Du får 15 doseringer & de kan sagtens bruges 2 gange hver.
Ingredienser:

Rosenblade, Limeblomst, Kamille, Fennikel frø, Havrehalm. 100% rene urter. Ingen kaffein.

Solaris er som altid gået langt, for at finde de bedste ingredienser. Eksempelvis har de valgt den bedste form for Shatavari i hele stykker, i stedet for at købe pulveriseret Shatavari, som påvirker & nedsætter kvaliteten.
Det betyder, at thé’en er lidt dyrere end andre thé’er – men det er udelukkende fordi det er virkelig dyre & potente råvarer.

Solaris bruger visdom fra den vestlige & keltiske urte medicin samt orientalske & Ayurvediske traditioner, når de skaber deres thé sammensætninger.

 

 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategorier: , Tags: , , ,

Du kunne også være interesseret i...