GODDESS POWER orakel – deluxe udgaven

DKK 349,00

Internationalt anerkendte orakelekspert og bedst sælgende forfatter Colette Baron-Reid leverer her et smukt, luksuspakket orakelsæt, der vil hjælpe til interaktive og meningsfulde samtaler med universets guddommelige feminine aspekt.

Sættet trækker på den symbolske energi fra mange gudinder fra gamle kulturer rundt om i verden – energier, der kan findes i enhver person – og giver kærlig og klar vejledning til dem, der søger det.

Afbildningen af gudinder i dette orakel er utraditionel for at sløre det, der forventes, og tillade gudinderne at vise deres arketypiske essens – som findes i alle uanset kultur – mens oraklet giver plads til en udviklende historie.

Den Store Gudinde kalder dig til at åbne dig op og genoprette forbindelsen til universet i alle sine former. Det feminine aspekt af universet vokser for at genskabe balance i verden. Vil du besvare opkaldet og modtage hendes vejledning? Hvem kunne vi blive, hvis vi vidste, hvordan vi kunne genvinde vores sande kraft?

Slående, elegante fortolkninger af 52 gudinder fra kulturer over hele verden venter dig i Goddess Power Oracle. Elen of the Ways kalder dig til din rette vej… Artemis tilbyder at guide din pil… Cerridwyn opfordrer dig til at have tillid til det ubegrænsede potentiale i dit liv…

Fordi billederne er baserede på fotografier af rigtige kvinder, er mange af øjnene blevet ’lysnet’ for at gløde af gudindens mystiske kvaliteter og for at antyde det evige lys der altid skinner indefra.

Må den Store Gudinde vække lyset også i dig.

En særlig bemærkning fra Colette:

“Min kunstner og jeg skabte dette sæt i en dybt respektfuld ånd, og den måde, vi skildrer disse gudinder på, har på ingen måde til hensigt at erstatte deres traditionelle afbildninger. Dette gælder især når det kommer til gudinder, der er en del af en levende religion, såsom de hinduistiske gudinder eller de indfødte gudinder – dette multikulturelle orakelsæt ville ikke have givet mening, hvis disse gudinder var blevet udeladt. Valgene af afbildningen af gudinder er truffet på baggrund af en forpligtelse overfor den Store Gudinde, og hvordan Hun udtrykker sig i enhver kvinde, i hver person, og vi ønskede dette sæt skulle vise hver gudinde som en symbolsk arketype indenfor en samlet helhed snarere end den faktiske traditionelle gudinde. Vi håber du elsker det!”

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

Orakelkort er et energiredskab du kan bruge til at genskabe kontakten med din intuition & få vejledning samt kommunikere med dine guider. Der findes mange slags Orakelkort, & jeg har bevidst valgt at sælge de sæt, som jeg selv bruger.

Det er en fantastisk måde at tjekke ind på, være i nuet, mærke efter, få vejledning – & støttes i at anskue situationer fra andre vinkler.

I min optik er der ikke nogen forkert måde at bruge Orakelkort på – du skal gøre det i overensstemmelse med hvad der føles naturligt for dig. Nogle benytter sig dagligt at Orakelkort, andre – inklusiv mig selv – lidt sjældnere. Der er intet rigtigt eller forkert. Jeg bruger Orakelkort ved Nymåne hvor jeg har et længere ritual, & så gør jeg det på min fødselsdag & ved årsskiftet. Du skal gøre det lige når du føler for det.

Jeg opbevarer mine Orakelkort med en Bjergkrystal ovenpå, der konstant sørger for lyse, rene & høje vibrationer. Inden jeg går igang samler jeg sættet, centerer jeg mig. Lukker øjnene, får ro på nervesystemet. Så tilkalder jeg mine guider. Når jeg mærker jeg har helt ro på & virkelig er til stede, så banker på toppen. Derefter glider jeg dem igennem begge mine hænder som et kortspil, & sørger for at hvert eneste kort rør begge mine hænder.

Så stiller jeg mine spørgsmål – nogle gange er der to, tre eller blot et. Det kan være “Hvor skal jeg lægge mit fokus lige nu” eller “Overser jeg noget”. Så vælger jeg det kort jeg kan mærke kalder. Alle Orakelkort kommer med en guidebog.