Gopler ældes baglæns – videnskabens svar på et længere liv

kr. 249,00

Nicklas Brendborg ved alt, hvad der er værd at vide om et muligt evigt liv og fortæller i denne bog en forrygende og til tider utrolig historie om gopler, der ældes baglæns, træer, som kan blive flere tusinde år gamle, forskere, som hele tiden kommer tættere og tættere på ungdommens fontæne – og mennesker, som vil gå rigtig langt for at nå derhen.

Altid har mennesket søgt udødeligheden: fra de spanske opdagelses- rejsende på Columbus’ tid, som svømmede i kilder ved Bahamas-øerne, fordi de lokale mente, der fandtes helende vand – en slags ungdommens fontæne – til den franske kirurg, som i begyndelsen af 1900-tallet tjente styrtende med penge på at transplantere væv fra dyr til mennesker i håb om at forlænge deres liv.

Mirakelkurene mod alderdommen har også altid været forbundet med røverhistorier og hokuspokus. Og selv i dag, hvor videnskaben er trådt i stedet for skrøner og magi, er det svært at finde ud af, hvad der er sandt eller falsk – og hvad man kan stole på, hvis man drømmer om et så langt liv som muligt. Faktum er, at vi i dag kan manipulere med tidens gang, og man kan selv gøre noget for at forlænge livet.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.