Gråbynke smudge stick

DKK 79,00

Gråbynke menes at overgå andre tørret urter – også Hvid Salvie – i dens beskyttende, rensende & opløsende (af alt det vi ikke ønsker) energi. Den har en lang historie i de hedenske traditioner. Vikinger brugte den til at rense eller lave spådomme.

Gråbynke menes at være forbundet med spådom & drømme – & kaldes for ‘drømme urt’ – på grund af dens evne til at stimulere drømme. Den har en sød, drømmende duft.

Romere mente, at Gråbynke var forbundet med den Olympiske gudinde Artemis; gudinden for jagt, vilde dyr, børnefødsler & Månen.

Jeg sælger bevidst ikke Hvid Salvie som smudge stick, da planten er kommet på opmærksomheds listen over urter, der kan risikere at blive truet, hvis vi ikke begrænser forbruget. Hvid Salvie kræver specielt klima at vokse i – hvorimod Lavendel som denne gror nemt.

Du behøver på INGEN måde at brænde en hel smudge stick hver gang; disse store kan bruges virkelig mange gange.

Når du køber røgelse ved mig, så støtter du automatisk United Plant Savers. Denne organisation beskytter de oprindelige, medicinske planter som i tusinder år er brugt af de indfødte i Amerika & Canada. Det gør de blandt andet ved forskning, uddannelse & vedligeholdelse samt ny beplantning af ældgamle medicinske planter.

Du får en enebær smudge stick som måler omkring 14 x 4 cm

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

At brænde urter er en ældgammel tradition på tværs af kulturer, brugt til at enten rense energier eller frembringe ønskede energier. De bruges til at energetisk rense alt fra dit hjem, til din aura eller dine krystaller.

Du kan læse meget mere om rensning, røgelse & genopladning af din energi eller energiredskaber via linket her til “How to”. Husk at åbne vinduer & ligeledes sikre dig, at slukke din smudge stick hundrede procent inden du forlader den. Opbevar den med fordel i en skål, muslingeskal eller andet ikke brandbart.