Graviditet, fødsel & nybagt mor

DKK 379,00

Jeg ved af erfaring, hvor stor en tid det er. Når man er gravid  & skal forberede sig på det store øjeblik. Dér hvor man først skal igennem en fødsel – inden man endelig skal holde, dufte, mærke & se sin baby.

Mange følelser er på spil. Tanker. Begge dele noget som vi selv kan styre – men som kan være ekstra udfordrende NETOP at styre, når hormoner, moderinstinkt & alle mulige uvante omstændigheder omslutter en.

Dette sæt er til dig, som er gravid & som er ved at forberede dig på fødslen. Og tiden derefter.

Eller måske du ønsker at forære en enormt kraftfuld gave, fordi du holder uendelig meget af en stærk, smuk & sårbar kvinde, som inden længe skal blive mor – måske for første gang; måske for fjerde.

Sættet består af;

Sort Turmalin støtter den gravide op til & under fødslen hvis hun mærker angst, frygt, utryghed. Den grounder & er brugt som amulet mod mørke energier. Hav den i din modtagerhånd (modsatte hånd end den du skriver med), når du kan mærke tankerne farer rundt, bekymringer, frygt, hvad end der ikke er rart, under graviditeten. Hav den også med til fødslen, til at støtte dig mod at gå i panik, når veerne virkelig presser til. Du placerer den der, hvor du mærker, det giver mening; ved siden af dig, i din hånd eller et helt tredje sted; intet er rigtigt eller forkert.

De fire Rosenkvarts lægges i hvert hjørne af det rum, som baby skal fødes i. Det skaber et rum i ren kærlighed, tryghed, omsorg & tillid. Det støtter dit hjerte & Jeres kærlige bånd. Når I kommer hjem igen, så placer det i hjørnerne af huset eller dét rum I opholder Jer mest i.

I gamle kulturer brugte de Selenit som energiredskab under fødsler; de brugte dens lys som guide til babyen, når den skulle finde vej ud. Den siges at støtte og berolige nyfødte i at finde ro i deres nye krop og jordiske liv, men også som harmonisk støtte til den nybagte mor, og tiden både før & efter fødslen med afbrudt nattesøvn. Her får du en rund Selenit plade; som både kan bruges til at placere sættet på – men også kan bruges til at oplade andre krystaller. Placer den gerne i fødsels rummet omkring dine fødder. Hvad end du står op eller lægger ned – så hav den i den del af rummet dine fødder peger mod. Det er ikke et must, det er også fint den bare er i rummet. Efter fødslen så hav den i det rum du ammer mest i eller baby sover mest i.

Karneol er både til under graviditeten, under- & til efter fødslen. Den bruges til at stoppe blødning, støtte din smukke, stærke, nybagte moderkrop tilbage til sin cyklus. Karneol er generelt knyttet til dit Hara chakra, hvor der jo sker en masse i denne smukke, unikke proces som en graviditet & fødsel & tid efter er. Hav den gerne med under fødslen, du placerer den der hvor du mærker det giver mening; ved siden af dig, i din hånd eller et helt tredje sted; intet er rigtigt eller forkert.

Unakit da det lyserøde repræsenterer omsorg, kærlighed & tålmodighed – noget kvinder har brug for under graviditeten, men også efter når de passer deres baby. Det grønlige overflod & næring. Historisk er den brugt til at støtte i en sund graviditet. Hav den gerne med under fødslen, du placerer den der hvor du mærker det giver mening; ved siden af dig, i din hånd eller et helt tredje sted; intet er rigtigt eller forkert.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk. 

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Selenit

Selenit er et energiredskab som jeg holder utrolig meget af. Dens engleagtige vibration, bringer så megen lys, fred og renhed.

Dens energi er så højtvibrerende, og ligeså smuk (og skrøbelig) som den er, ligeså powerfuldt et energiredskab er den.

Hvis du vil bringe endnu mere ‘high vibe’ ind i forskellige projekter af dit liv, så brug Selenit som energiredskab. Den renser nemlig ikke kun energien, så den er klar og ren – den højner og løfter den. Brug den ved ritualer, mens du arbejder, eller blot i hjemmet for at rense og højne energien, og få skåret alt det der dræner væk.

Selenit er kendt for at være et meget spirituelt energiredskab, der vækker din spirituelle bevidsthed, åbner op for dit tredje øje og krone chakra, og skabe forbindelse til dine guider

Selenit er også en god krystal at bruge ved fødsler, og i gamle kulturer brugte de dens lys som guide til babyen, når den skulle finde vej ud. Den siges at støtte og berolige nyfødte i at finde ro i deres nye krop og jordiske liv, men også som harmonisk støtte til den nybagte mor, og tiden med afbrudt nattesøvn.

Hvis du oplever træthed, angst eller depression, så anbefaler jeg, at du virkelig fordyber dig i din Selenit. Nærstuder den, forsvind ind i dens lyse, skinnende ydre – og mærk hvordan dens vibrationer bringer klarhed og lys ind i dit sind.

Tusinder af års tro på, at Selenit er forbundet med Månen, tror jeg har resulteret i, at man også mener, at Selenit – ligesom Månen og Solen – kan bruges til at oplade dine sten & krystaller. Hvis du vil læse om forskellen på rens & opladning, så gå ind under menuen ‘How To’. Husk Selenit må virkelig ikke komme i vand. Den består selv af meget vand, og dens smukke ‘shine’ vil derfor falme i vand.

Historie

Selenit er en krystal, mennesker har kendt til i mange tusinder af år. Selenit har sit navn fra Selene, Månegudinden indenfor græsk mytologi. Der fandtes mange gudinder der er forbundet med Månen, men man troede på, at Selene var Månen selv. Denne magiske gudinde mente man red i Måne-vognen, med smukke, stærke, hvide heste foran, for at sikre der stadig var lys henover nattehimlen. I Mesopotamien brugte de Selenit til at afværge onde ånder. De placerede også Selenit udenfor døren ved syge mennesker, for at holde de onde ånder på afstand.

I gamle kulturer placerede de Selenit i husets primære hjørner, for at skabe et beskyttet, fredeligt hjem, og for at afskærme onde ånder fra at trænge ind. Det har jeg også haft i mange år efterhånden. Andre placerer den tæt ved hoveddøren, for at rense sig selv fra andres energier, når de kommer hjem.