Grøn Opal

DKK 189,00

Fine, poleret stykker Grøn Opal. Opal findes i mange farver, mineralsammensætninger & kvaliteter. Faktisk er Opal af højeste kvalitet – kaldt Ædel Opal – enormt dyr, selv i rå form. Det er selvom alle Opal typer er enorm lette & næsten intet vejer.

De her fine stykker Grøn Opal ligger rart i hånden; Opal af den ikke højeste kvalitet er lidt skrøbelig; vær opmærksom på disse ikke skal udsættes for vand, men renses med røg rens eller i en lille salt skål uden vand.

Dimensioner: Omkring 5x4x3cm.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Opal

Opal kommer i mange kvaliteter. Ædelopal som er en af de dyreste kommer fra Australien, og dens mælkeagtige fremtoning med regnbueglans henover, forsøges ofte genskabt af mennesker, da den ægte vare er svær at få fat på, og koster meget. Den type Opal består af over 90 procent vand.

Opal er et fantastisk energiredskab for dig, som lever i et fast parforhold.

Opal siges at bringe loyalitet og trofasthed ind i dit liv, og er forbundet med begær, lidenskab og erotik

Opalen vil øge følelserne, hjælpe dig til at slippe hæmningerne og der ved forfører den ikke kun dig, men din partner, til at udvikle Jeres erotiske forhold.

Opalen hjælper dig til at se dit fulde potentiale, udtrykke dit sande jeg, styrker din kreativitet, dit selvværd og stimulerer din originalitet. Det er en meget positiv sten, der styrker livsglæden og øger en positiv tankegang.

Grøn Opal støtter dig i følelsesmæssig healing, afbalancerer og styrker dig i dine forhold til mennesker omkring dig. Den styrker din tankegang, og støtter dig i at filtrere alt unødvendigt information fra, så du kan holde dit fokus på dét som er vigtigt for dig.

Pink Opal støtter dig i at heale dit hjerte, hvis du eksempelvis oplever kærestesorger, eller en du elsker er død. Den bringer ro, støtte og lindrer dit sind ligesom dit hjerte, og siges at støtte dig i at acceptere de smertefulde sår, livet har givet dig, og komme videre med dem.

Historie

Man mener at mennesket kendte til den smukke Opal cirka 250 år før vore tidsregning. Navnet kommer af det latinske ord ‘Opalus’ som betyder ‘stenen med mange farver’. Opal er den officielle fødselssten for de som er født i Oktober. Den har i mange århundrede været kendt for at bringe uheld og forbandelser på sin bærer. Men da Dronning Elisabeth den første forelskede sig i den, og begyndte at bære smykker med denne mystiske sten, forsvandt denne overbevisning.