Halskæde ‘Aham Brahmasmi’

DKK 989,00

Håndlavet i messing med det kraftfulde mantra ‘Aham Brahmasmi’; disse to typer halskæder er egentlig skabt til mænd MEN jeg vil mene at kvinder også kan bære dem, selvom de er lidt mere rå i looket. De er hvertfald lige min stil.

‘Aham Brahmasmi’ kommer fra Sanskrit & betyder; Jeg er dét. Det er et sutra (en kort ledetråd eller tekst for livet) som egentlig betyder, at man husker på, at “det grundlæggende ved min eksistens er den ultimative realitet, roden, fundamentet for Universet & kilden til alt der eksisterer”.

Når du gentager dette sutra & virkelig dvæler ved det & lader det gå ind, udvider du din bevidsthed omkring din evige, frie natur.

Den smukke halskæde kommer med to typer kæde; kugle kæde i rustfri stål eller kæde belagt med 14 karat guld. Vedhænget måler 4,3 x 2,8 x 0,4 cm. Kuglekæden er 67 cm & den guldbelagte kæde er 81 cm.

Det smukke smykke kommer i en Eco-certificeret smykkeæske fremstillet af et mix af PLA og PBAT, altså majsbaseret plast og en biodegraderbar copolyester.

Ryd

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.