Halskæde mantra ‘Lokah Samastha Sukhino Bhavantu’

DKK 1.099,00

Virkelig smuk, unik & håndlavet sølvhalskæde belagt med 14 karat guld; med det smukke mantra;

‘Lokah Samastha Sukhino Bhavantu’ som på Sanskrit betyder ‘Må alle eksistenser være glade & må alle eksistenser være fri fra lidelser’.

På den ene side står det skrevet på Sanskrit, på den anden side på samme måde som vi staver det her. Kæden kan justeres, & der er tre smukke, poleret Bjergkrystalsperler på kæden ved låsen – & en super smuk, facet slebet Bjergkrystal der hænger i bunden af vedhænget; som blot forstærker vibrationerne.

Der er også symbolet ‘OM’ med som lille rund vedhæng, som er den første lyd i Universet.

Vedhænget måler omkring 6 x 0,8 cm. Kæden er 86 cm lang & kan lukkes to steder.

Dit smukke smykke kommer i en Eco-certificeret smykkeæske fremstillet af et mix af PLA og PBAT, altså majsbaseret plast og en biodegraderbar copolyester.

Ikke på lager

Kategorier: Tags:

Bjergkrystal

Bjergkrystal er klar kvarts, som findes overalt i Moder Natur, også her i Danmark. De fleste sten har kvarts i sig, ligesom sand. Bjergkrystal er igennem historien blevet brugt som et stærkt energiredskab, for at bringe klarhed i sindet. Brug Bjergkrystallen når du vil være skarp og klar i dit sind, og fokusere din energi direkte ind på et bestemt område. Egentlig anbefaler jeg, at du bruger denne smukke krystal som et konstant og basic redskab.

Den er i min optik sammen med Ametyst, Rosenkvarts og Selenit en krystal, som passer ind i alle hjem samt alle livsfaser

Bjergkrystal kaldes også for det guddommelige lys, da den bringer lys, løfter positive energier, og bringer glæde med dens smukke udseende. Det er et meget rensende energiredskab, som skaber harmoni, stimulerer dine intuitive evner, og lader dig finde svarene i dig selv. Bjergkrystal bruges til at fremme visdom, sandhed samt vækst og overblik. Jeg vil anbefale, at du også bruger Bjergkrystal til at forstærke andre stens energier; af samme grund har jeg den ofte med, i de sæt jeg laver.

Shamaner mener, at du ved at bære, arbejde med eller meditere med denne krystal, så vil blive en del af dens energi – det hvide healende lys. Derved vil du opleve at være i forbindelse med dit højere selv. Når du omgiver dig med Bjergkrystallen, så er det som om du er tættere på Universet og guider – den er kendt for at vibrere med en følelse af, at “nogen” tager sig af dig.

Historie

Måske det var derfor, at Mexicanske indianer troede på, at de dødes sjæle levede videre inde i Bjergkrystallen. Bjergkrystal har igennem tusinder år været opfattet som højtvibrerende spirituelt og religiøst redskab. Bjergkrystal blev brugt i hellige ritualer af Sumer folket, en civilisation i det gamle Mesopotamien, som eksisterede 6000 år før vores tidsregning. I det gamle Egypten brugte de den for beskyttelse og sundhed. I det ældgamle Grækenland mente de, at det var forstenet is, der aldrig ville kunne optø; deraf navnet ‘krystallos’ som betød ‘is’. Denne overbevisning eksisterede helt indtil 1777, hvor forskellige forskere begyndte at sætte spørgsmålstegn herved. Men Bjergkrystal synker i vand, hvorimod is flyder, og derved fik Kemikeren Robert Boyle ændret folks opfattelse.