Tilbud

Halskæde med Labradorit forgyldt med 18 karat guld (b)

kr. 499,00

Du får den på billedet!

Fantastisk smuk, kraftfuld måde at bære den mystiske & unikke Labradorit på.
Læs mere om Labradorit & dens vibrationer under ‘Beskrivelse’.

Det er et vanvittig smukt & tidsløst smykke, som du for evigt vil være glad for – & måske en dag vil forære til dit barn eller barnebarn. Det er en utrolig smuk måde at bære din Labradorit på.

Halskæden er 60 cm lang i sølv forgyldt med 18 karat guld & skabt i Danmark.
Krystallen måler 2,8 x 2,2 x 0,5 cm

Husk: Forgyldt betyder, at guld med tiden vil falme. Opbevar ikke kæden i et fugtigt rum som et badeværelse. Sov ikke med den. Hav den ikke på i vand og under sport. På den måde holder forgyldningen længere.

Dit smukke smykke kommer i en Eco-certificeret smykkeæske fremstillet af et mix af PLA og PBAT, altså majsbaseret plast og en biodegraderbar copolyester.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Labradorit

Kender du det med, at du går den tur du plejer; men starter derfra hvor du normalt vil slutte turen?

Og pludselig føles turen i skoven ikke helt som den samme; selvom du går samme sted, så ser du nye ting – fordi du ser det, du kender fra nye vinkler!

Det er dét en Labradorit blandt andet kan hjælpe dig med!

Labradorit er en mystisk sten der påtrods af sit mørke ydre bringer lys. Den er et ældgammelt energiredskab, brugt til at beskytte mod uønskede energier ~ og siges at kunne tage dig til en anden verden. Labradorit vil hæve din bevidsthed, og forbinde din spirituelle energi med din krop.

Brug Labradorit som energiredskab, hvis du ønsker at arbejde med og opløse frygt og usikkerhed – den vil gøre de skuffelser, du måtte have haft i livet indtil nu mindre betydningsfulde…

… så du kan få styrket troen på dig selv og på Universet

En Labradorit ligner ikke altid noget særligt – men tag den op i hånden og se den i lyset fra forskellige vinkler. Jeg anbefaler Labradorit, hvis du er klar til og ønsker, at se tingene fra andre vinkler end normalt – så ser det hele straks anderledes ud. Er du kørt fast i gamle mønstre og forhold, og er du klar til forandring og til at skabe ændringer både i dig selv og i hele dig liv; – så er Labradorit noget for dig.

Labradorit er en meget energigivende sten, der giver dig dine kræfter tilbage, når du føler dig træt og udkørt. Den hjælper dig til at hente dine ekstra ressourcer ind. Den stimulerer og aktiverer dine intuitive evner samtidig, med at den sørger for, at du ikke slipper jordforbindelsen, af samme grund er den ofte brugt som energiredskab til de som oplever angst.

Historie

De oprindelige eskimoer i Canada, kaldet Inuit, menes at have kendt til den mystiske, smukke Labradorit længe før den officielt blev fundet i 1770 i Labrador i Canada. Et sagn fra Inuitter fortæller, at Nordlyset var fanget i klipperne langs kysten ved Labrador. En Inuit kriger satte Nordlyset fri med sit våben, men det lykkedes ham ikke at lukke det hele ud. Af samme grund mente de, at det var Nordlyset du kan se, i den magiske Labradorit. I 1800 tallet var Labradorit en yderst populær smykkesten især i England og Frankrig.