Halskæde med Larimar forgyldt med 18 karat guld (6)

DKK 599,00

Du får den på billedet!

Fantastisk smuk, kraftfuld måde at bære den unikke Larimar på.

Smykket er one of a kind da vedhænget er unik både i farvevariation & form.

Larimar kendes også som Atlantis stenen. Den bringer ro, velvære, klarhed – & så er siges den at være en blid, god støtte ved tankemylder & stress. Den støtter i klarhed, at kunne se på situationer med andre perspektiver netop på grund af denne klarhed; & støtte ved manifestation & visdom.

Den er forbundet til hjerte, hals, krone & tredje øje chakra. Kan støtte dig i at tale din sandhed & sætte grænser & være tro mod dig selv.

Det er et vanvittig smukt & tidsløst smykke, som du for evigt vil være glad for – & måske en dag vil forære til dit barn eller barnebarn. Det er en utrolig smuk måde at bære din Larimar på.

Halskæden er 60 cm lang i sølv forgyldt med 18 karat guld & skabt i Danmark.
Krystallen måler 2,4 x 1,8 x 1,4 cm

Husk: Forgyldt betyder, at guld med tiden vil falme. Opbevar ikke kæden i et fugtigt rum som et badeværelse. Sov ikke med den. Hav den ikke på i vand og under sport. På den måde holder forgyldningen længere.

 

Bemærk det er vigtigt du er bevidst om, at det er naturmateriale – den er derfor på ingen perfekt. Vedhænget er poleret naturmateriale med individuel form & udtryk.

Dit smukke smykke kommer i en Eco-certificeret smykkeæske fremstillet af et mix af PLA og PBAT, altså majsbaseret plast og en biodegraderbar copolyester.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.