Halskæde med buddhistisk mantra

DKK 629,00

Dette smukke, maskuline smykke er håndlavet i metal; der er mange fordele ved smykker skabt i metal. Alle kan bærer dem, også allergiker. Samtidig vil den altid have sit smukke ‘shine’ – & så er metal et mineral der menes at beskytte dig fra alt der kunne dræne din energi, hvad end det er mentalt, fysisk, følelsesmæssigt eller spirituelt.

Det buddhistiske, hellige mantra ‘Om Mani Padme Om’ er et af de mest brugte, buddhistiske mantraer, som støtter dig i en dyb evolution af dit Selv. Det sker ved at integrere medfølelse på et dybere niveau; nemlig i anerkendelsen af at lindre lidelse. Dette sker når vi på dybt niveau kommer i kontakt med vores egen & andres lidelse, & føler os kaldet til at lindre smerten.

Ved at gentage & bære mantraet – hvilket er en usynlig pagt mellem metode & visdom – kan du transformere din krop, sind & tale til den rene form for krop, sind & tale ligesom Buddha. Du skal ikke lede efter Buddha udenfor dig selv, fordi alt & alle har naturligt dét indeni sig selv. Indeni os er frøet af renhed, essensen af det rene & “guddommelige” som blot venter på at blive anerkendt, genkendt, udviklet & transformeret.

Vedhænget måler omkring 4,5 x 1 cm. Kæden er 66 cm lang. 

Dit smukke smykke kommer i en Eco-certificeret smykkeæske fremstillet af et mix af PLA og PBAT, altså majsbaseret plast og en biodegraderbar copolyester.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Kategorier: Tags: