Hola Luna – A Moon Journal

DKK 444,00

A Moon Journal vol 2 – for året 2021.

Lige så eksklusiv & smuk som den første der udkom for 2020 – & med lige så stor sandsynlighed for at blive udsolgt inden vi overhovedet når ind i år 2021.

Fantastisk redskab for dig, som ønsker at investere i en smuk dagbog; der kan bruges blot til dét – MEN som også kan bruges til at skabe større bevidsthed omkring Månens energi i din hverdag, & til din daglige forbindelse med Månen.

Tilføjelser i vol 2 er muligheden for at tracke dit daglige energi niveau & så er der hver dag et nyt spørgsmål, som får dig til at reflektere over dit liv.

Den er nemlig på den energi som de forskellige Måne faser har, & som altid består af 12 faser henover 29,5 dage (ligesom en gennemsnitlig kvindelig cyklus).

Mennesket er stærk forbundet til Månen, vi kommer af naturen, & Jorden, & det som ville blive til Månen, ramte for tusinder af år siden hinanden; & ud blev et stykke (Månen) revet, & siden da har den påvirket vand, dyr & naturen – & os.

Nymåne er første dag i en ny cyklus; & denne dagbog vil støtte dig i at stille dig selv de spørgsmål, & lave de overvejelser, som er perfekte i Nymåne energien. Det er her du planter frøene for dine drømme. Nymånen har to sider hver måned.

Når du har sat intentionerne i din Måne dagbog, så vil der hver dag være sider, hvor du kan skrive hvad der falder dig ind. Bogen kan bruges som dagbog, huskeliste, skitser – alt hvad der falder dig ind. Når vi når til Fuldmånen vil der være to sider der støtter dig i at give slip på det som ikke længere kan bruges, & holde fokus på dine intentioner.

Den fantastisk smukke Måne dagbog er skabt på FSC certificeret papir.

Du kan læse mere om hvordan & hvorfor den skønne, danske kvinde Stine Legarth skabte smukke “Hola Luna – A Moon Journal” på www.holalunajournal.com

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Du kunne også være interesseret i...