Hvid Salvie

kr. 79,00

Her får du 20 gram løs Hvid Salvie i en smuk, økologisk bomuldspose. Mængden svarer til det samme, som der bliver brugt i en almindelig størrelse smudge stick med Hvid Salvie. På dén måde sparer du både penge & på naturens ressourcer, da du nemt kan brænde et blad af gangen.

Når du køber røgelse ved mig, så støtter du automatisk United Plant Savers. Denne organisation beskytter de oprindelige, medicinske planter som i tusinder år er brugt af de indfødte i Amerika & Canada. Det gør de blandt andet ved forskning, uddannelse & vedligeholdelse samt ny beplantning af ældgamle medicinske planter.

http://”United

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.

Beskrivelse

At brænde urter er en ældgammel tradition på tværs af kulturer, brugt til at enten rense energier eller frembringe ønskede energier. De bruges til at rense alt fra dit hjem, til din aura eller dine krystaller. Den Hvide Salvie er fra Californien, Turtles Island, hvor det oprindelige folk brugte det til ceremonier som medicin.

Du kan læse meget mere om rensning, røgelse & genopladning af din energi eller energiredskaber via linket her til “How to”. Husk at åbne vinduer & ligeledes sikre dig, at slukke din smudge stick hundrede procent inden du forlader den. Opbevar den med fordel i en skål, muslingeskal eller andet ikke brandbart.

Du kunne også være interesseret i...