‘I am Purified’ økologisk olie

DKK 175,00

Vores duftesans er én af vores mest kraftfulde sanser – den forbinder os direkte med vores instinkter, minder & følelser. Dufte vækker latente energier i os, eller forstærker de evner vi allerede besidder. De økologiske olie blandinger er med til at booste & ekspandere fem områder i dit liv & din bevidsthed.

Det skønne ved de økologiske olie blandinger er, at du kan bære duften på dig hele dagen, & påføre lidt mere uden at det er til gene for dine omgivelser.

‘I am Purified’  er en effektiv blanding skabt til dig, der enten ønsker at rense din aura & energi, men også ønsker støtte til at “viske tavlen ren”. Dette er ment både energetisk på daglig basis, men også rent livsmæssigt når du står foran store forandringer, transformationer & ønsker støtte ved nye begyndelser. Det kan også være i livets faser gennem barndommen, teenageårerne, nyt studie, job, efter et brud/skilsmisse, ved navneændring eller spirituel opvågning.

‘I am Purified’ er skabt med 

♦︎ 100% naturlige, rene & økologiske æteriske olier af 

♦︎ Lavendel

♦︎ Rose Geranium

♦︎ Salvie

♦︎ Tea Tree

Blandet med økologisk Jojoba olie i en 30 ml glas flaske med pipettelåg der har en smuk glasdoseringspind.

Hvordan bruger jeg olierne?

En måde at benytte dig af olierne er, enten af benytte flere typer henover dagen, afhængig af hvad du skal lave. Skal du eksempelvis arbejde er I am Abundant eller I am Empowered en fantastisk støtte, er du netop kommet hjem, skal du rense din egen eller dit hjems energi, eller står du foran store forandringer, så er I am Purified genial – mens I am Serenity er magisk til om aftenen når du eller dine børn skal støttes i at give slip på dagen, tankerne & slappe af. Den kan også bruges til meditation, ligesom I am Consciousness er kraftfuld til det samme.

MEN du kan også vælge at arbejde aktivt med én blanding henover en længere periode, hvis du netop ønsker virkelig at vække eller styrke de områder de arbejder med. Så føler du dig stresset så er I am Purified eller I am Serenity genial. Skal du arbejde med din selvfølelse & finde styrken til at stå op for dig selv & dit værd, hvad end det er på arbejde eller hjemme, så er I am Empowered kraftfuld. Er du igang med en spirituel opvågning er I am Consciousness eller I am Serenity din olie, mens I am Abundant er til dig som arbejder meget med at tage imod & overgive dig til alt livet bringer, udfolde dig rent kreativitet, eventuelt hvis du er selvstændig m.m.

Når du køber produkter med urter ved Noell Crystals, så støtter du automatisk United Plant Savers. Denne organisation beskytter de oprindelige, medicinske planter som i tusinder år er brugt af de indfødte i Amerika & Canada. Det gør de blandt andet ved forskning, uddannelse & vedligeholdelse samt ny beplantning af ældgamle medicinske planter.

På lager

Er dette smukke energiredskab en gave? Så tilbyder jeg smuk indpakning skabt af 100% genbrugsmateriale.